SFK / Lagene / Kvinner / Damelaget / Nyheter / Damene med ny snuopperasjon.

Damer: Bækkelaget-SFK 3-5

Damelaget viste styrke ved å snu 1-3 til 3-5.

Damene våre gjorde nok en gang tilværelsen til supporterne, og støtteapparatet, meget spennende. Vi følte vi hadde god kontroll på kampen fra start, men et godt langskudd fra hjemmelaget etter 12 minutter, gjorde at vi nok en gang havnet i underlege. Vi fortsatte å dominere kampen, men fotball er ikke alltid rettferdig. og etter 33 min fikk de løpe fritt gjennom vårt forsvar, og alene med Ronja la de på til 2-0. Jentene hang ikke med hodene, og vi kjørte på i god tro på at dette kunne vi snu. Fem min før pause la Aurora en perfekt corner, som Camilla hang en halvmeter over motatanderne, og stanget elegant i nettet. Dette var en viktig scoring for oss. Første omgang var bra, og spesielt etter deres andre scoring. Da kjørte vi et stort tempo, og motstanderne hang mer og mer etter.  I pausen ble vi enige om å presse dem enda hardere, og høyere.

Denne litt merkelige fotballkampen fortsatte i andre omgang. Vi gikk hardt ut, men et litt forsiktig forsvar slapp motstaneren enkelt til etter 6 min. så var det plutselig 3-1 til hjemmelaget. Fordelen med våre jenter, er at både de, og vi, vet at vi kommer til å skape mange sjangser i tiden som er igjen. Etter 12 min var Camilla frempå, denne gang med assist fra Marlene. Kaja hadde på slutten av kampen skrudd på turboen. Og etter et fantastisk raid, scoret hun alene med keeper. Vi fortsatte med masse trøkk, og Camilla skrudde elegant et frispark rett i mål. Det var nå spilt i 30 min av andre omgang, og utrolig nok var det første gang vi ledet kampen. Vi styrte det meste resten av kampen, men Bækkelaget hadde på slutten et par sjangser til å utligne. Men etter nydelig spill, ble Kaja felt innenfor 16, og dommeren pekte på straffemerket. Her reddet keeperen, men Kaja satte returen i mål.

En vanskelig bortekamp var vunnet. Meget fortjent, men når vi ligger under med to mål, to ganger i kampen, er det sterkt å stå på som vi gjorde. Vi har nå 5 hjemme, og 3 bortekamper igjen. Det ser veldig bra ut!!!