SFK / Nyttig / Retningslinjer for bruk av klubbtøy / Retningslinjer for bruk av klubbtøy

Retningslinjer for bruk av klubbtøy

Retningslinjer for bruk av klubbtøy

Vi i Skedsmo Fotballklubb har et stort forbruk av materiell både fotballer, hansker og annet. Vi må sammen bli flinkere til å ta vare på det vi har.

Baller:

Telles opp når du starter treningen, og telles opp når du er ferdig med trening, manko må finnes eller erstattes. Defekte baller leveres inn for å bli erstattet. Baller må ikke oppbevares i oppblåst tilstand ute, under 3 minus grader. Altså bil og garasje er ikke å anbefale.

Drakter:

Drakter blir fort stygge hvis de blir liggende i en bag over lengre tid, jordslag er sikkert kjent for mange. Når en spiller slutter, må drakt leveres inn til lagleder.

Drakter samles inn til ansvarlig person på laget før sommerferien og når sesongen er slutt, dette for å ha bedre kontroll, når nytt behov melder seg.

Keeperhansker:

Hanskene må alltid tas ut av bagen/posen etter bruk. Hanskene rengjøres kun med lunkent vann. Bruk rikelig med vann og gni med håndflaten forsiktig mot fingrene og følg tørkeprosessen.

Hanskene skal tørkes på følgende måte: Henges opp med fingrene ned. Henges opp en og en. Tørkes i romtemperatur.

Lagbag: Vi i klubben ønsker å ta vare på utstyret lengst mulig.

Lagbagger inneholder mye forskjellig - hold orden, rydd, vask vester, keeperdrakt og keeperbukse. Jo bedre orden du/vi har jo lenger holder vårt utstyr. Stapp ikke kinahatter og kjegler ned i bag.

Vi må alle bidra til at utstyret vårt beholdes lengst mulig.

Det er lagleders (eventuelt materialforvalter) sitt ansvar å ta vare på utstyret laget har gjennom hele sesongen.

Hjemmedrakt

Draktfarger: Hvit trøye, hvit shorts, røde strømper

Reservedrakter

Draktfarger: Rød trøye, hvit shorts, røde strømper.

Overtrekksdress

Klubbens dress er Umbro UX-1.  Alle satsningslagene er forpliktet til å kjøpe treningspakken.