SFK / Om SFK / Nyheter

Fyrverkeri2018

Nyheter

Skedsmo Fotballakademi i desember

Da går vi inn i årets siste måned, desember. Akademiet holder åpent i to uker til, uke 49 og 50. Siste akademitrening i år blir gjennomført fredag 14.desember, da tar vi pause frem til 2019. Mulighet for påmelding for 2019 kommer i løpet av neste uke. Mer info om 2019-sesongen på akademiet kommer også i løpet av neste uke.

///LES

Fyrverkeri 27 des - 31 des 2018 på Skedsmo senter

Guri Malla som holder til på Skedsmo senter og Skedsmo FK har et samarbeid i forbindelse med Fyrverkeri salg på Skedsmo senter. Vi håper at alle som ser denne nyheten støtter opp om Fyrverkeri salget på Skedsmo senter. Det drypper støtte tilbake til Skedsmo FK avhengig av hvor mye som blir solgt. Det er rabaterte priser på enkelte batterier.Spre budskapet til alle venner og bekjente.

Det er SVEA som er leverandør av fyrverkeriet og det betyr kvalitet

///LES

Vi utvider staben på akademiet

Skedsmo Fotballklubb v/ SFA (Skedsmo Fotballakademi) utvider staben og vi søker etter 1-2 nye spillerutviklere på jente- og eller guttesiden tilknyttet akademiet.

///LES

Dommerpriser 2018

Dommerkomiteen er stolte over at NFF Akershus fortsetter å utvikle gode kvinnelige assistentdommere.

Prisen ble tildelt Liv Boberg Kristiansen fra Skedsmo FK.

Vi gratulerer så mye. 

///LES

Hei ledere i Skedsmo FK!!

Nå har vinteren og kulda kommet.”Fyren” på stadion blir satt i gang fra nytt år, som i fjor. Det er viktig at man er klar over at selv om varmen er på, er dette ikke en ”snøtiner”. Det er faktisk ikke mulig å smelte snø med denne. Det er viktig både på Sten-Tærud og på Skedsmo stadion at målene rulles ut på kortlinjen. På 7er banen stadion skal målene på langsiden mot 11er banen. Målene skal alltid stå på hjulene når du er ferdig med dem(de som har hjul). Om dette gjøres er faktisk forskjellen på brukbart eller dårlig underlag. Gjennom vinteren er det stort sett en person som kjører traktoren hele dagen. Jo mindre tid han må bruke på å flytte mål jo bedre. Hvor mye tid han får brukt på slodding er avgjørende for hvor god banen blir. Viktig å vite at Øvre banen og Sten-Tærud er en vinterbane. Det samme er 7er stadion.

///LES

Skedsmo FK sine Serie/Kretsmestere

I forbindelse med siste A-kamp mot Bjørnevatn lørdag 20 oktober(Trine sin gebursdag) hadde Lillestrømbanken trukket ut 5 av 8 serie/kretsmestere. De heldige som fikk en helaften på Peppes var G13.2, G19.1, G19.2, G16.1 og J14. Gratulerer.

En stor gratulasjon til G19.4, J13 og Old boys som også ble kretsmestere i 2018. På vegne av Skedsmo FK gratulerer vi alle våre serie/kretsmestere.

///LES

New article

Motivasjonsmøte for jenter i Skedsmo FK

Vi inviterer alle jentelagene i ungdomsfotballen (J06-J02) trenere og lagledere til et motivasjonsmøte torsdag 8. november kl 18:00 i samlingsalen på Sten-Tærud skole. 
Vi ber om at alle holder av dette tidspunktet og prioriterer dette.

///LES

Kjøregodtgjørelse

VIKTIG at kjøregodtgjørelsen leveres meg, signert senest 5 november

///LES

Innbrudd i den blå kontaineren natt til søndag(tror vi)

Skedsmo FK har hatt innbrudd i kontaineren som vi bruker til arrangement. Speaker anlegget er stjålet og det er gjort en del hærverk i selve kontaineren

///LES

Tiltak i høstferien (utviklingsskole / camp)

Det nærmer seg høstferie (uke40). Som vanlig arrangerer vi ekstratiltak i høstferien, som i alle andre skoleferier. Utviklingsskolen er nå FULLBOOKET, fortsatt plass på høstcampen.

///LES