SFK / Om SFK / Nyheter

Kunne du tenke deg å være dommeransvarlig i Skedsmo FK ??

Skedsmo FK ønsker å skape et dommermiljø og søker derfor etter en dommeransvarlig. Vi ønsker både nye og erfarende dommere velkomne til oss. NFF Akershus og Skedsmo FK har etablert et prosjekt som skal gjøre Skedsmo FK til en bedre dommerklubb. Se de interessante oppgavene nedenfor.

Det blir gitt godtgjørelse etter avtale for denne rollen

Er dette interesant ta kontakt med Jørn Ove Lunder - jol@skedsmofk.no

Vårmøte 2019

Datoen er 2. april i samlingsalen på Tæruddalen skole

Vårmøtet er for alle trenere/ledere/spillere/foresatte i Skedsmo Fotballklubb

Agenda kommer, hold av dagen så lenge : )

Takk for en kjempejobb!

Nå har vi startet opp ett nytt prosjekt på G2007. Hele gutter født 2007 er nå en del av akademiet med over 60 spillere. Vi har kommet godt igang og gutta stortrives. Samtidig med ny oppstart så ønsker vi også å takke de «opprinnelige» trenerne, laglederne og støttespillerne i G2007 for årene som har vært.

Feil i RB

Jeg har fått henvendelse i forhold til repotasje i RB hvor det står at Skedsmo FK lønner A-lagsspillere. Dette stemmer ikke. Det er ingen spillere i Skedsmo FK som har lønn i 2019.

SLM Tærud Cup 2019

SLM Tærud cup 2019 er ferdig for denne gang.

Resultater finner du på: CUPER - SLM TÆRUD CUP - KAMPOPPSETT

Nytt fra 2020: SLM Tærud Cup 2020 vil bli arrangert i desember 2019 (vi benytter årsklassene utifra hvordan man skal spille i 2020) Velkommen i desember : )

Vi søker "flere" og "nye" styremedlemmer

Valgkomiteen i Skedsmo Fotballklubb har fått i oppgave og finne 2 nye styremedlemmer.

I den forbindelse søker vi etter noen frivillige og positive som kunne tenkt seg dette. Skedsmo FK er i stadig utvikling i både barn, ungdom og på seniornivå.

Årets jenteklubb 2018

Vi i Skedsmo Fotballklubb er veldig stolte av å kunne motta denne prisen. Det brukes mye tid på jentefotballen av mange på Skedsmokorset. Mange trenere og ledere på årskullene i Skedsmo FK gjør en kjempejobb. Prisen går til dere. I Skedsmo FK har vi også personer som ikke har jenter i klubben som bør nevnes med navn. En stor takk til Merete Løkse og Christian Melbye som står på for jentefotballen i Skedsmo FK.

Vinteren 2019

Adm. får stadig mailer med spørsmål om forholdene på banene når det snør. Så lenge det snør blir det aldri helt grønt, men traktoren går hele tiden på hovedbanen(Skedsmo stadion). På Sten Tærud går traktoren før skolen starter(fra Kl. 07.00). Vi har hatt en fin vinter så langt så det er gode vinterbaner i år. Når det gjelder hovedbanen blir undervarmen skrudd av når det snør. Dette for at vi skal unngå iskrystaller på banen. Når snøen er borte, det har sluttet og snø og gresset nærmer seg grønn farge skrur vi på varmen igjen. Dette kan føre til at banen kan bli hard.

G13 og J13 med gode prestasjoner i Inne-KM.

Vi gratulerer J13 og G13 med solid gjennomført Inne-KM i 2019.
Både jenter 13 og G13 var igjen helt til slutt når det skulle spilles om pokaler.
G13 stakk av med tredjeplass etter seier mot Lørenskog i bronsjefinalen.