SFK / Om SFK / Nyheter

Nyheter

Vi, Skedsmo FK skal være æresgjest på Åråsen 28 april i forbindelse med tippeligakampen LSK-Haugesund

Klarer vi å dra 1000 spillere, trenere, ledere, foreldre, venner, bekjente, naboer mfl. fra Skedsmokorset på kamp på Åråsen ? Klare vi å fylle RB tribunen ? Inngangen på Åråsen er GRATIS

Men først skal vi imponere på trening på Skedsmo stadion kl. 17.00 med LSK spillere tilstede.

Skedsmo FK gratulerer Kim Andre Pedersen med familie økning

Kim Andre har blitt pappa igjen. Denne gangen ble det en gutt. Han har en datter fra før. Fødselen kom 5 uker for tidlig, men det står bra til med både mor og sønn. Det lukter ny spiller i Skedsmo FK.

Nyttig vårmøte i Skedsmo FK, men skuffende oppmøte

Skedsmo FK er en stor klubb, men det så ikke slik ut på vårmøtet tirsdag 2 april på Tæruddalen skole. Takk til alle de som møtte opp og fikk med seg det aller siste. Nå skal også ungdomslagene stille med "KAMPVERTER". Nedenfor finner du link til NFF Akershus sin presentasjon.

Vår samarbeidspartner POLARKRAFT leverer strøm til 48 øre pr KW time

Ta en telefon til vår samarbeidspartner på strøm og be om gunstig avtale som samarbeidspartner med Skedsmo FK. I tillegg støtter du Skedsmo FK ved å kjøpe strøm fra POLARKRAFT

Polar Kraft AS Telefon (sentralbord): 987 02006, Postboks 54, 8501 Narvik - firmapost@polarkraft.no.

Vårmøte 2019

Datoen er 2. april i samlingsalen på Tæruddalen skole kl. 18.00

Vårmøtet er for alle trenere/ledere/spillere/foresatte i Skedsmo Fotballklubb

Agenda:

Påsketiltak for barn og unge / ny periode på akademiet

Førstkommende mandag er vi i gang med ny måned og ny periode på Skedsmo Fotballakademi.

Klubbdommer kurs 2019

Onsdag 10/4 kl. 17.30 arrangeres det klubbdommerkurs i 2.etg. på Skedsmo Stadion i regi av Akershus Fotballkrets. Kurset tar 2-2,5 timer.

Kurset er for alle (f. 2006 eller tidligere) som ønkser å dømmen 5'er, 7'er og/eller 9'er kamper på Skedsmo Stadion i 2019 sesongen.

Både de som dømte i 2018 og de som vil begynne som dommere nå.

Påmelding til kurset gjøres til  : trine@skedsmofk.no

Årsmøte i Skedsmo FK 12 mars kl. 19.00

Årsmøte 2018 for Skedsmo FK blir avholdt i innerste møterom på Skedsmo stadion.

Sakspapirer blir lagt ut etterhvert når de blir ferdige

Frist innkomne forslag er 27 februar 2019

Medlems og treningsavgift Skedsmo Fotballklubb for 2019

Den 6/3 ble det sendt ut medlems og treningsavgift til alle medlemmer i Skedsmo Fotballklubb for hele 2019.

Giroen ble sendt til den første mailadressen som er reg. på spillerens bruker (kun til en adresse).

Du finner også giroen ved å logge deg inn på din bruker på Skedsmo fk, eller ved å sende en mail til trine@skedsmofk.no

Forfall på giroen er 20/3. Ønsker du å dele opp giroen? Send en mail trine@skedsmofk.no , så lager vi en betalingsplan.

Akademiet i mars & tiltak i påsken

Fredag er det mars-måned og det betyr ny måned på akademiet. I tillegg arrangerer vi tiltak for spillere i alderen 7 til 13 i påskeferien, allerede muligheter for å melde seg på.