SFK / Om SFK / Nyheter

Flere Skedsmo FK spillere har allerede meldt seg på. Hva med deg ?

Skedsmo FK har samarbeid med LB Trafikkskole. Ved å gå inn på linken

kan du melde deg på trafikalt grunnkurs

Fine resultater av Skedsmo lag i KM 5er-fotball del 2

16-19 januar ble del 2 av KM 5er-fotball arrangert i Lsk hallen. Skedsmo hadde flere lag med gode prestasjoner.

Skedsmo gutter på Equinor Talentleir i Sarpsborg 3.januar – 2.januar

To Skedsmo gutter er tatt ut på talentleir i Sarpsborg i slutten av januar. Begge guttene spiller nå i Lsk, men har begge Skedsmo som moderklubb. Vi gratulerer gutta og ønsker de masse lykke til på samlingen.

porsgrunn_13

Oliver Henriksrud (LSK - tidligere Skedsmo FK)
Peder Høines Larsen (LSK - tidligere Skedsmo FK)

Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er cirka 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er cirka 1000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen, sier fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland.

Årsmøte i Skedsmo FK 17 mars kl. 18.00

Årsmøte 2019 for Skedsmo FK blir avholdt i innerste møterom på Skedsmo stadion.

Sakspapirer blir lagt ut etterhvert når de blir ferdige

Frist innkomne forslag er 3 mars 2020

Påminnelse !! Målene på banen

Selv om det hittil i år ikke har kommet snø er det viktig at målene ryddes av banen. Det vil være behov for slodding av banen.

Det nærmer seg vinter og alle våre baner er nå vinterklare.

De som måker snø, slodder etc. er avhengig av at vi alle er flinke med å rydde målene på plass etter oss.

Alle målene skal skyves til kortsidene etter trening. Dette gjelder ALLE baner : )

Nå nærmer det seg Fyrverkeri salg på Skedsmo senter i regi av Meny og Skedsmo FK.

Støtt opp og kjøp ditt Fyrverkeri på Skedsmo senter. Gode Skedsmo FK priser og til og med veldig god kvalitet. Løp og kjøp fra i morgen fredag fra kl. 10.00

Tusen takk for innsatsen gjennom årets sesong

Julefreden er i ferd med å senke seg over stadion og alle spillere, trenere, ledere og supportere kan ta en velfortjent juleferie.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle trenere, lagledere, ledere, foreldre, samarbeidspartnere og andre støttespillere for innsatsen gjennom årets sesong. Deres innsats er verdifull og viktig for Skedsmo FK.

En ekstra stor takk rettes mot de av dere som har valgt å gi dere eller tar en pause fra verv i Skedsmo FK neste år. Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

På vegne av administrasjonen og styre i Skedsmo FK ønsker vi alle en riktig God jul og ett Godt nytt fotballår!

Hovedbanen på Skedsmo stadion vil forbli vinterbane i hvertfall frem til 10 januar

Vi fikk beskjed i dag 20 desember, at det er forsinkelse på utbedring av fjernvarme systemet på hovedbanen. Utbedring og deler kommer ikke før 10 januar. Skulle noe skje før planlagt gir vi dere beskjed. Til info så til de som ønsker å booke bane ett annet sted så dekker ikke klubbkassa det.Viktig å sette målene på kortlinjen

Da ønsker vi i adm dere alle en god jul og ett riktig godt nytt år.

God jul

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år : )

Kontoret er stengt f.o.m lillejulaften mandag 23/12.19.

Fra torsdag 2/1.20 er vi tilbake til vanlige åpningstider: https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/AApningstider

Simen Bakke ny hovedtrener for vårt damelag i 3.div

Simen Bakke blir hovedtrener for vårt damelag som skal spille i 3.div sesongen 2020.

Det er med stor glede vi kan informere om at Simen Bakke blir vår nye hovedtrener for damelaget sesongen 2020.

Simen har innehatt flere roller i klubben over mange år. Både som keepertrener A-lag og assistenttrener på div jentelag.

Spillere eller andre som ønsker å komme i kontakt kan henvende seg til Simen på mobil: 98245211