SFK / Om SFK / Nyheter / Gode Skedsmo FK resultater i KM 5er

Fyrverkeri2019

Gode Skedsmo FK resultater i KM 5er

Skedsmo lagene skal ha masse skryt for resultatene de oppnådde på Km 5er i helgen som var. Både J15 og A-lag herrer kom til finalen og vant den med henholdsvis 6-1 mot LSK for J15, og A-laget herrer vant 4-3 etter straffespark mot Lørenskog. Bilder fra AFK

J15_km
Mia_km

Skedsmo FK J15   Vi gratulerer Mia med prisen for finalens profil

Vårt J17 lag og G16 lag fikk sølv etter tap i finalen.. J17 tapte 1-7 mot Fjellhamar og G16 tapte 1-7 mot Gjelleråsen. A-lag herrer som stilte med 2 lag i km 5er vant også en 3dje plass etter seier mot 6-2 mot Skjetten i bronsje kampen. G19 kom til kvartfinalen, men der bledet knepent tap 4-3 mot Ull/Kisa. Damelaget kom ikke videre fra gruppespillet. Alt i alt GRATULERER med kjempeinsats i km 5er. Dere har alle bidratt til at SKEDSMO FK var beste klubb denne helgen i KM.

A-lag_km
Ole_Christian_km

A-lag "old"               Vi gratulerer Ole-Christian med prisen for finalens profil