SFK / Om SFK / Nyheter / Klubbens dag – en suksess!

Klubbens dag – en suksess!

Klubbens dag – en suksess!

Skedsmo FK arrangerte klubbens dag for første gang i helgen. Strålende vær bidro til at mange var innom stadion i helgen.

«Dette er første gang vi arrangerer klubbens dag og vi var veldig spente på oppmøte, men dette var over all forventning», sier Trude Bye og Trine Fausk, som er noen av ildsjelene bak arrangementet.

Gratis T-skjorter, saft, kaker og leker
Gratisprinsippet var en viktig faktor for å kunne invitere til Klubbens dag. Alle spillere fikk hver sin røde trenings t-skjorte og alle medlemmer fikk servert saft og kaker.
Det var også ulike leker som vannpadling, hoppeslott, sumobryting, fotball-dart, skuddmåling, et, også dette var gratis.

Fotballaktivitet
Rundt omkring på stadion var det mange rødkledde Skedsmospillere i gang med ulike fotballaktivitet i regi av trener, A-lagene og junior-lagene. Våre 4 nyinnkjøpte 3x3 baner ble også innviet denne dagen. På slutten av dagen var det løkke-fotball. En stor opplevelse for de minste spillerne, når de eldre spillerne er med og spiller sammen med dem.

Frivillighetsprisen
Under arrangementet ble også frivillighetsprisen delt ut for første gang. En viktig pris for å hylle våre frivillige som gjør en enormt viktig innsats for at våre barn og unge skal ha et godt aktivitetstilbud.

Frivillighetsprisen ble tildelt Øystein Engevold som har bidratt i ulike verv i over 20 år som frivillig i Skedsmo FK. Øystein har i dag ingen barn som spiller i klubben, og er i dag trener, LU-deltaker, bidrar med kringle på vårmøtene og at det er orden i utstyrsbrakken på stadion.

«Øystein er alltid på trening, som person er han; tålmodig, positiv, lun, raus og klippe for laget», sier Jan Laurits Leirvik, Leder for LU.

Sponsorer

På stadion var også våre sponsorer Avancia, Comet Sport, Meglerhuset, Lillestrøm Banken og Transport Sentralen til stede.

Uten de frivillige hadde ikke Klubbens dag kunnet gjennomføres
Tusen takk til alle frivillige, spillere, trenere, styre og administrasjon for deres bidrag som gjorde det mulig å gjennomføre Klubbens dag.
Retter også en stor takk til LU som stod for planlegging og regi. Vel blåst!