SFK / Om SFK / Nyheter / Kunne du tenke deg å være dommeransvarlig i Skedsmo FK ??

Kunne du tenke deg å være dommeransvarlig i Skedsmo FK ??

Kunne du tenke deg å være dommeransvarlig i Skedsmo FK ??

Skedsmo FK ønsker å skape et dommermiljø og søker derfor etter en dommeransvarlig. Vi ønsker både nye og erfarende dommere velkomne til oss. NFF Akershus og Skedsmo FK har etablert et prosjekt som skal gjøre Skedsmo FK til en bedre dommerklubb. Se de interessante oppgavene nedenfor.

Det blir gitt godtgjørelse etter avtale for denne rollen

Er dette interesant ta kontakt med Jørn Ove Lunder - jol@skedsmofk.no

Dommeransvarlig

Dommeransvarlig har ansvaret for alle dommerne i klubb

Dommeransvarlig har følgende ansvarsområde:

- skape godt dommermiljø i klubben

- følge opp dommerne gjennom sesongen

- skaffe dommere til kamper som kretsen ikke setter opp (5’er lag må dømme selv)

- oppdatere dommerlistene i klubben

- utarbeide handlingsplan og årsplan for dommerteamet

- arrangere dommerkurs for klubbdommere og sørge for kursing         for rekrutt- og kretsdommere

Dommerholdninger

DU SOM LAGLEDER/TRENER HAR ANSVAR FOR LAGETS OPPFØRSEL – OGSÅ OVER- FOR DOMMEREN

-           La innlæring av spilleregler bli en del av fotballopplæringen

-           Slå ned på all kritikk av dommeravgjørelser

-           Lær spillerne at dommeren også kan gjøre feil – som spillerne

-           Diskuter omstridte dommeravgjørelser saklig og objektivt med spillerne –      etter kampen

-           Vis respekt for dommeravgjørelser

-           Er du uenig i dommeravgjørelser: Hold det for deg selv og ta det rolig opp med dommeren etter kampen

-           Som spillere – trenere – ledere har vi det moro med fotball. La oss også bidra til at flere og flere synes det er moro og være dommer.