SFK / Om SFK / Nyheter / Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Fyrverkeri2019

Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Vi har ansatt Per-Einar Gjelsvik fra 01.11.2019. Per-Einar vil bekle begge rollene, både sportslig leder og trener A-lag herrer.

Det er mange i Skedsmo fotball som har spurt om hva skjer, blir det ansatt noen, når er det på plass noen etterfølger osv. Vi spurte Per-Einar om han kunne fortelle litt om seg selv, slik at vi kan bli litt kjent med han.

«Jeg er 53 år, gift og har 3 barn på 17, 14 og 3 år. Bosatt på Sørumsand.

Kommer fra jobb i Langhus IL fotball som Sportslig leder, trenerutvikler, spillerutvikler. I 2019 har jeg også trent Sørumsand A-lag samt et J14 lag. Jeg har idrettsutdanning fra Norges Idrettshøgskole. Tidligere har jeg jobbet som lærer på en idrettslinje, kulturkonsulent i Sørum kommune og 21 år i Asics Norge som bla produktsjef på løpesko. Jeg har lang trenererfaring de siste 20 årene fra ulike klubber. Blant annet 4 år fra Lsk rekrutt som hovedtrener og spillerutvikler. Har også hatt gleden av å være 4 år i Strømmen IF rundt A-lag og G19. Av trenerutdanning har jeg en rekke ulike kurs og sertifiseringer. Det kan nevnes UEFA A-lisens. Barcelona HUB om positional play(3mnd kurs). Har de siste årene engasjert meg med artikler hos Norsk Fotballtrenerforening hvor jeg er medlem. Det er med stor glede og ydmykhet jeg nå ser frem til å starte i jobben hos Skedsmo FK. Jeg har et godt inntrykk av klubben og ikke minst den svært ryddige prosessen rundt denne ansettelsen. Som sportslig leder i en av Norges største fotballklubber får jeg nå muligheten til å bidra til videre utvikling. Trenerutvikling er avgjørende i dette arbeidet for at spillerne og lagene i Skedsmo FK skal ta nye steg. Jeg gleder meg til å bli kjent med menneskene i klubben og bidra i det allerede gode arbeidet som er gjort.»

Vi i Skedsmo fotball ønsker Per-Einar Gjelsvik hjertelig velkommen til Skedsmo fotball.