SFK / Om SFK / Nyheter / Scantrade(UMBRO) og Skedsmo FK har skrevet ny avtale for 2020 - 2025

Fyrverkeri2019

Scantrade(UMBRO) og Skedsmo FK har skrevet ny avtale for 2020 - 2025

Scantrade(UMBRO) og Skedsmo FK har skrevet ny avtale for 2020 - 2025

Skedsmo FK og Scantrade har skrevet ny avtale som varer frem til år 2025. Skedsmo FK og Comet Sport har også skrevet ny avtale frem til 2025. Hvorfor har Skedsmo FK valgt og fornye avtalen med Scantrade og Comet Sport. Årsaken er flere, leveringsdyktighet, lite reklamasjoner, god kvalitet(nå enda bedre) og god service. Hva betyr dette for medlemmene utover dette ?

NY kolleksjon fra 2021, det betyr nye drakter, shorts og strømper. Overtrekk og andre treningsklær i den nye kolleksjonen er utviklet i enda bedre kvalitet. Prisene blir nok omtrent de samme, men medlemmene får mer igjen for penga. Vi håper å kunne lage pakker til lagene i forkant av jul neste år.

Dersom det er spørsmål, send mail til: jol@skedsmofk.no

UMBRO_logo
sfk