SFK / Om SFK / Nyheter / Status NYTT garderobeanlegg og bytte av toppdekke på Sten-Tærud

Status NYTT garderobeanlegg og bytte av toppdekke på Sten-Tærud

Ting går ikke alltid som planlagt. Garderobeanlegget på Skedsmo stadion er forsinket, først pga. naboklage og deretter ble ikke byggesøknaden godkjent. Vi vet ikke hva dette vil si for fremdriften, men dessverre er jeg redd vi ikke har Garderobeanlegg på denne siden av sommeren.

Når det gjelder skifte av toppdekke så er det forsinkelse på oppstart pga lover/regler og bestemmelser rundt gummigranulat eller ikke. PLanlagt oppstart er okt/nov i år. Vet at mange hadde gledet seg til nytt dekke der, men der må vi smøre oss med tålmodighet.

Undertegnede pusher kommunen og de som jobber med dette der, men beklager at det blir forsinkelser. En god nyhet er at Lillestrøm Amerikaske fotball også skal benytte seg av Sten-Tærud. Det betyr at banen blir litt lengre, men også dessverre innehar flere linjer som er uforstående for oss. Dette fører også til at det trolig vil skje noe på klubbhuset til tennisklubben der borte. Så totalsett forventer jeg et mer livat område på Sten-Tærud.