SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

Idrettsmassasje på Skedsmo stadion onsdager

Skedsmo FK har inngått en avtale med firmaet Body’n’ Brains(BB). BB gir massasje på legger, rygg, nakke med mer. De jobber mye med muskler, men er også utdannet innen fysioterapeut. Avtalen som Skedsmo FK har inngått går ut på at BB bruker garderobe nærmest utgangen på klubbhuset stadion onsdager i august til behandling. De vil holde på fra kl. 15.00 – 20.00. Du kan velge om du ønsker 30min eller 50min. Behandler er Lise Lotte. Fint om dere informerer spillerne/foreldrene. se også: http://www.bodynbrains.no/

Etter en uke i Danmark er det helt sikkert behov for å løsne opp slitne muskler.

Følgende onsdager gjelder:

Onsdag 29/7 fra kl. 15.00 - 20.00 - Full booket

Onsdag 05/8 fra kl. 15.00 - 20.00

Onsdag 12/8 fra kl. 15.00 - 20.00

Onsdag 19/8 fra kl. 15.00 - 20.00

Onsdag 26/8 fra kl. 15.00 - 20.00

 

///LES

Tyveri i kiosken

Vi har i høst hatt 2 type tyverier i kiosken. 2 konvolutter med kioskoppgjør er forsvunnet. Vi har en dommer som har hentet ut penger etter å ha fylt ut falske dommerregninger. Rutinene blir nå endret fra neste år. Det er en del tusen som er borte og vi er selvsagt overrasket over hvor lavt man kan synke i verdighet. Å stjele fra barn og unge på Skedsmokorset. Skedsmo FK har mistanke til hvem dette er og begge tilfellene vil bli anmeldt. Er det noen som har informasjon i saken ta kontakt med Daglig Leder Tlf. 918 18 301. 

///LES

En brukbar omgang holdt bare til ett poeng

I nydelig høstvær tar vi i mot Vestfossen som kjemper en tøff kamp i bunn av tabellen. Og som vi spådde på forhånd ble dette en vanskelig kamp. En kamp vi selvsagt skal vinne, men det er dette som er fascinerende med fotball, ingen ting er enkel matte. Vi gjør det heller ikke enkelt for oss selv når vi står med lua i hånda i hele første omgang.

///LES

SFK-Vestfossen på stadion lørdag kl 1600

Lørdag kl 1600 kommer Vestfossen på besøk i sesongens tredje siste seriekamp.

Vår siste hjemmekamp mot Ull/kisa 2 endte med nok en seier 3-1, vår ellevte i strak rekkefølge, og fortsatt er vi uten poengtap hjemme i år. Men 3 strake bortekamper etterpå har gitt oss to tap og en seier! Har luften gått ut av ballongen? Har vi høye skuldre? Viser vi liten vilje? Snubler vi på målstreken? Spørsmålene er mange, men jeg mener vi må se bak resultatene. 

///LES

G19.2 avdelingsmester i 2 divisjon

Det er ikke bare G19.1 som gjør det bra om dagen. G19.2 har blitt avdelingsmester med klubber som Lørenskog, Ull/Kisa og Strømmen bak seg.

///LES

Opprykk til 6 div for Skedsmo 3

Da er årets første opprykk på plass. Skedsmo 3 kommer på andre plass i sin avdeling og rykker direkte opp til 6 divisjon. Vi gratulerer gutta med det tredje strake opprykket og vi regner med at de fortsetter trenden slik at vi neste høst kan gratulere med opprykk til 5 divisjon.

Les mer om trenerens sammendrag av kampen som sikret opprykket. 

///LES

Junior gutta gjorde første del av jobben

Med seier 6-2 mot Sørumsand i går kveld gjorde juniorgutta første del av jobben. Selvom vi er avhengig av at Ull/Kisa avgir poeng i en av sine kamper før vi møter de i siste, er det gøy å se at gutta har trua og står på. Vi fikk se mye fin fotball i går kveld og tar ikke i om vi sier at det ble brent litt for mange stor målsjanser. Med litt større presisjon foran mål hadde det fort blitt 5-6 mål til. 

Vi gleder oss til neste kamp som går allerede fk mandag borte mot Fjellhamar.

///LES

Fortjent tap borte mot Jevnaker

Vi viste at Jevnaker har vært gode hjemme på eget naturgress gjennom hele sesongen, og at det bare er Ull/Kisa som har tatt poeng der.  Det burde være motivasjon nok til at vi skulle kunne forvente maks innsats av alle i troppen.

Sånn blir det derimot ikke. De første 65 minuttene er noe av det dårligste vi har sett i år, og selv om vi setter inn en brukbar sluttspurt blir det tap 2-1.

///LES

Kongelig besøk på det nye kunstgresset

Torsdag morgen hadde Skedsmo stadion besøk av to elg kalver. Moren var på Åsenhagen og jagde små barn, mens kalvene hennes var på stadion og testet det nye kunstgresset.

///LES