SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Gutt 1

Nyhetsarkiv

Stor bilfest hos Mobile Kjeller

Vår sponsor Mobile Kjeller feirer 1 års jubileum denne uken!

Alex Rosen, Plumbo, Charlotte Perrelli og mer kommer! Se plakat her.

///LES

Trollcup 2002

Denne pinsen har Skedsmo vært representert med mange fotballag på Trollcup på Øyer. Fantastisk vær satte en herlig ramme rundt cupen, som ble spilt på naturgress.

///LES

Sesongens tredje seier

Etter et litt kjedelig 2-1 tap borte mot Turn 2 på tirsdag, kom Aurskog/Finstadbru på besøk til Skedsmo Stadion torsdag kveld. Selv om AFSK ligger over oss på tabellen i 4 divisjon var det ikke noe som tydet på det denne varme sommerkvelden. Skedsmo rekruttene ga seg ikke før resultattavla viste 6-1, og Glenn hadde herjet fra seg på høyrekanten og scoret 4 mål.

///LES

Seier igjen til G-16 IK

På årets første skikkelige sommerdag, tok vi turen til Kringsjå for å møte LYN. 
Før kampen ble vi enige om å jobbe knallhardt de første 15 minuttene. Og for en start det ble, allerede etter 4 minutter blir Jesper spilt alene igjennom med keeper. Medtaket sitter ikke helt, og keeper redder skuddet. Standarden var satt, og allerede i neste angrep spiller Sander en perfekt gjennombruddsball til Jesper  som i Ussain Bolt stil parkerer Lyn forsvaret og scorer sikkert. Sexy fotball:)

///LES

Muskelmassasje på Skedsmo stadion

Trenger du å få løsnet opp, eller har du en skade så kan du booke time torsdager. Se info http://www.skedsmofk.no/Nyttig/Idrettsmassasje/Booking-av-massasje

 Tilbudet gjelder alle Skedsmo FK's medlemmer og spillere. Se også BB's nettside: http://www.bodynbrains.no/

///LES

Terminkamp 25. mai utgår

Terminkamp 25. mai utgår pga inngangen til pinsehelgen og spilles 10. juni kl 14:00 og 14:45 (hjemmekamp mot Ullensaker/Kisa). Lagkalender er oppdatert.

///LES

Kjeller Treningssenter sponser SFK

Fredag signerte Skedsmo FK samarbeidsavtale  med Kjeller Treningssenter.

Samarbeidsavtalen innebærer blant annet at alle i Skedsmo FK familien får et fordelaktig tilbud på trening i Kjeller treningssenters moderne anlegg på Kjeller.

Skedsmo FK vil også få en bonus for alle nye medlemmer som trener på Kjeller Treningssenter.

///LES

Suverene på eget gress

Så langt i år har vi vært suverene på eget gress i 3 divisjon. Med 3 av 3 seiere og 14-2 i målforskjell viser vi virkelig at det skal bli tøft å komme til Skedsmo Stadion i år.  Legger vi til at flere av gutta ser ut til å nærme seg toppformen skal det ikke avgis så mage poeng på bortebane heller.

///LES

Fotball Camp 2012

25 - 28 juni arrangeres Fotball Camp 2012 på Skedsmo stadion. Hvordan er det å leve som en profesjonell fotballspiller i 4 dager? Svaret får du på Fotball Camp på Skedsmo stadion. se invitasjonen: http://www.skedsmofk.no/Fotballskole/Fotball-Camp-25-28-juni-paa-Skedsmo-stadion/Invitasjon-til-fotball-camp-2012-Sommerferien

///LES

Impulssamling med Dagfinn Enerly

Torsdag 24. mai kl 17.00 gjennomfører Akershus FK en impulssamling med Dagfinn Enerly. Tema for samlingen er ’Så fort kan livet snu’.

///LES