SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Stor bilfest hos Mobile Kjeller

Vår sponsor Mobile Kjeller feirer 1 års jubileum denne uken!

Alex Rosen, Plumbo, Charlotte Perrelli og mer kommer! Se plakat her.

Trollcup 2002

Denne pinsen har Skedsmo vært representert med mange fotballag på Trollcup på Øyer. Fantastisk vær satte en herlig ramme rundt cupen, som ble spilt på naturgress.

Sesongens tredje seier

Etter et litt kjedelig 2-1 tap borte mot Turn 2 på tirsdag, kom Aurskog/Finstadbru på besøk til Skedsmo Stadion torsdag kveld. Selv om AFSK ligger over oss på tabellen i 4 divisjon var det ikke noe som tydet på det denne varme sommerkvelden. Skedsmo rekruttene ga seg ikke før resultattavla viste 6-1, og Glenn hadde herjet fra seg på høyrekanten og scoret 4 mål.

Seier igjen til G-16 IK

På årets første skikkelige sommerdag, tok vi turen til Kringsjå for å møte LYN.
Før kampen ble vi enige om å jobbe knallhardt de første 15 minuttene. Og for en start det ble, allerede etter 4 minutter blir Jesper spilt alene igjennom med keeper. Medtaket sitter ikke helt, og keeper redder skuddet. Standarden var satt, og allerede i neste angrep spiller Sander en perfekt gjennombruddsball til Jesper  som i Ussain Bolt stil parkerer Lyn forsvaret og scorer sikkert. Sexy fotball:)

Muskelmassasje på Skedsmo stadion

Trenger du å få løsnet opp, eller har du en skade så kan du booke time torsdager. Se info http://www.skedsmofk.no/Nyttig/Idrettsmassasje/Booking-av-massasje

Tilbudet gjelder alle Skedsmo FK's medlemmer og spillere. Se også BB's nettside: http://www.bodynbrains.no/

Terminkamp 25. mai utgår

Terminkamp 25. mai utgår pga inngangen til pinsehelgen og spilles 10. juni kl 14:00 og 14:45 (hjemmekamp mot Ullensaker/Kisa). Lagkalender er oppdatert.

Kjeller Treningssenter sponser SFK

Fredag signerte Skedsmo FK samarbeidsavtale  med Kjeller Treningssenter.

Samarbeidsavtalen innebærer blant annet at alle i Skedsmo FK familien får et fordelaktig tilbud på trening i Kjeller treningssenters moderne anlegg på Kjeller.

Skedsmo FK vil også få en bonus for alle nye medlemmer som trener på Kjeller Treningssenter.

Suverene på eget gress

Så langt i år har vi vært suverene på eget gress i 3 divisjon. Med 3 av 3 seiere og 14-2 i målforskjell viser vi virkelig at det skal bli tøft å komme til Skedsmo Stadion i år.  Legger vi til at flere av gutta ser ut til å nærme seg toppformen skal det ikke avgis så mage poeng på bortebane heller.

Fotball Camp 2012

25 - 28 juni arrangeres Fotball Camp 2012 på Skedsmo stadion. Hvordan er det å leve som en profesjonell fotballspiller i 4 dager? Svaret får du på Fotball Camp på Skedsmo stadion. se invitasjonen: http://www.skedsmofk.no/Fotballskole/Fotball-Camp-25-28-juni-paa-Skedsmo-stadion/Invitasjon-til-fotball-camp-2012-Sommerferien

Impulssamling med Dagfinn Enerly

Torsdag 24. mai kl 17.00 gjennomfører Akershus FK en impulssamling med Dagfinn Enerly. Tema for samlingen er ’Så fort kan livet snu’.