SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Utdeling av sesongprogram

Områdeoversikt er klar for Jaguar. Det er inndelt i fire områder og grupper av spillere pr område. Se vedlagt oversikt.

Grasrotandelen til Skedsmo FK

Vi i Skedsmo FK er som alle andre klubber avhengig av penger for å kunne legge til rette for alle barn og ungdommer på Skedsmokorset. Vi jobber nå med en storhall som vil gi barn og ungdom muligheten til å spille litt fotball inne på vinteren. ET annet prosjekt er å bytte kunstgresset på stadion og legge kunstgresset fra Strømmen på grusbanen.

2-0 tap mot Frognerparken

Gavmilde skedsmogutter klarte ikke hamle opp med de rutinerte og smarte spillerne i Frognerparken. Det holder dessverre ikke å ha ballen i laget å skape sjanser om man ikke scorer mål. Frognerparken var kloke og fikk kampen dit de ønsket. Scorer på to personlige feil i Skedsmoforsvaret og vinner fortjent 2-0.

Lørdagens bortekamp flyttet

Lørdagens bortekamp i 3 divisjon er flyttet fra Linderud kunstgress til Årvoll kunsgress.

Tidspunktet er det samme: Lørdag 12.5 kl 16.00.

Vi håper så mange som mulig tar turen for å støtte gutta i toppkampen mot Frognerparken.

Skedsmo FK i Samarbeid med Marvins Outlett

Skedsmo FK og Marvins Outlett har skrevet under en avtale som går på dugnadshjelp i forkant og etterkant av Lagerutsalget på samfunnshuset. I tillegg vil vi invitere alle klubbens medlemmer til spesielle salgskvelder i butikken i Solheimsgata, Lillestrøm

Rekruttene for lette mot Skårer

La det være klart med en gang, det er ikke dommeren sin skyld at vi taper denne kampen 4-2, og får to spillere utvist.  Men som de to lagene på banen er vi sikre på at også dommeren har gjennomført bedre kamper. En litt strammere frisparklinje ville helt sikkert hindret noen stygge situasjoner.  Våre rekrutter blir for lette og Skårer vinner fortjent 4-2.

8-2 og målfest på Stadion

Lørdag ettermiddag var det tabelljumbo Grüner son gjestet Skedsmo Stadion.

En kamp vi skal vinne, men som vi likevel fryktet litt da vi ofte har evne til å senke oss i denne type oppgjør. Nå ble det aldri noen tvil om utfallet av denne kampen.  Selv om vi vinner 8-2 og til tider spiller festfotball, er det lange perioder i kampen hvor vi ikke henger sammen som lag.

Velkommen til Skedsmo FK sin nye nettside

Skedsmo FK har nå utviklet en ny nettside. Hvorfor denne er utviklet vil dere få vite alt om på vårmøtet onsdag 11 og torsdag 12 april.

Alle medlemmene kan ved å bruke lenke øverst til høyre be om passord enten på mail eller sms.

Treninger på Skedsmo stadion og Sten-Tærud

I forbindelse med treninger er det viktig at lagene tar hensyn til hverandre. Det er fint at vi har ivrige spillere og trenere, men det er viktig at vi tar hensyn til de som trener. Gå ikke inn på banen før du har treningstid(i så fall må det avtales med de som er der). Det er ofte trangt nok for de som allerede er der.

Statoil E6 Berger sponser Skedsmo FK's damelag

Statoil E6 Berger og Skedsmo FK har inngått et samarbeid som går ut på sponsing både av damelaget og resten av Skedsmo FK.