SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / 2-0 tap mot Frognerparken

2-0 tap mot Frognerparken

Gavmilde skedsmogutter klarte ikke hamle opp med de rutinerte og smarte spillerne i Frognerparken. Det holder dessverre ikke å ha ballen i laget å skape sjanser om man ikke scorer mål. Frognerparken var kloke og fikk kampen dit de ønsket. Scorer på to personlige feil i Skedsmoforsvaret og vinner fortjent 2-0.

Kampen starter med et spillemessig Skedsmo overtak. Og allerede etter 2 min vender Willy opp etter et fint innlegg fra Jonas og skytter rett over.

Sånn fortsetter det. Vi skaper mange halvsjanser og får mange cornere, men klarer ikke å omsette dette i mål. Frognerparken er rutinerte og meget disiplinert bakover. Et vanskelig lag å spille mot.

Vi dominerer totalt frem til Frognerparken får sin første corner etter 23 min.

På bakre stolpe får en Frognerparkenspiller stå nesten alene å styre ballen enkelt i mål.

Etter dette fortsetter vi å skape flere muligheter, men Frognerparken ligger tett og vi klarer ikke bryte gjennom. Isteden begynner gutta å bli frustrerte, lar seg irritere av en del rare dommeravgjørelser og rutinerte Frognerparkenspillere.

Frognerparken er farlige hver gang de får dødball og innkast. Og etter en drøy halvtime er vi heldige som ikke får ennå en baklengs.

Etter 37 min går Frognerparken opp til 2-0 på straffe. Anders forærer en Frognerparkenspiller ballen i farlig posisjon og i et forsøk på å rette opp dette feller han spilleren innenfor 16. Om dommeren mener dette er felling, noe som er strengt fra vår posisjon, så er Anders heldig som ikke får rødt.

Vi produserer flere muligheter før pause. Bl a header Kristoffer rett utenfor på en corner.

Andre omgang blir kjedelig for oss som ser på.

Frognerparken ligger ennå tettere og ennå dypere enn i første og vi stanger i mot uten å skape de store mulighetene før Willy er gjennom etter 25 min. Han blir felt, men istedenfor å få straffe dømmes det frispark i mot.

De siste 15 min hever vi oss litt og presser på for å score, men blir for lite effektive mot dyktige Frognerparken spillere. I vår iver etter å score blotter vi oss litt bakover som også fører til et par muligheter til hjemmelaget.

Omgangen ebber ut uten at vi scorer og Frognerparken vinner fortjent 2-0.

Ikke imponerende og morsom fotball, men det er effektivt og det er målene som teller i fotball.

Vi gratulerer Frognerparken med seieren og tabelltopp.

Dagens lag:

Kim