SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / 3-2 seier over Ull/Kisa

Gutt 1

3-2 seier over Ull/Kisa

Bookmark and Share
3-2 seier over Ull/Kisa

Hiwa satte den avgjørende straffen

Etter en intens avslutning på en heller dårlig fotballkamp kunne skedsmogutta ta med seg 3 poeng hjem fra Jessheim.  Ukens andre seier som fører oss opp i 19 poeng på 8 kamper og a poeng med Frognerparken som leder avdelingen. Selv om disse poengene satt langt inne viser gutta vilje og gir seg ikke før sluttsignalet går. Det kjennetegner et vinnerlag. 

Litt av skylden for at dette aldri ble en stor fotballkamp legger vi på stormkastene som herjet over nye UKI Arena denne lørdagsettermiddagen. Det var ikke lett å spille fotball i denne vinden. Og det gjorde det ikke enklere at Ull/Kisa stort sett slo langt i medvinden. Dette taklet vi dårlig. Det ble alt for mange dueller som endte med corner eller innkast til Ull/Kisa. Når det gis bort så mange dødballer i farlige posisjoner måtte det nesten komme en scoring. 1-0 scoringen til Ull/Kisa kommer etter 35 min, på en av mange cornere. Ut over disse dødballsituasjonene skapes det lite foran vårt mål.

Vi produserer en god del halvsjanser i starten av omgangen, men makter ikke å omsette dette i mål. Ballen går for sakte gjennom midtbanen og det blir  litt mye transport av ball.

Rett før scoringen til Ull/Kisa setter Willy ballen i mål etter et flott gjennomspill av Asgeir. Assistentdommeren vinker uforståelig for offside og sannsynligvis var han den eneste på UKI Arena denne ettermiddagen som så denne offsiden.

I andre omgang er det vi som skal spille i medvind. Og vi produserer flere gode muligheter de første 15 min. Andy burde utlignet etter 10 min etter et innlegg fra Willy, men keeper redder. 5 min senere sender Kenneth i vei et langskudd fra midtbanen som er nære på å gå inn. Så etter 30 min går Ull/Kisa opp til 2-0.

Et nydelig skudd helt oppe i krysset, helt utagbart for Kim. Litt mot spillets gang.

På tribunen er vi nå i ferd med å gi opp 3 poeng i denne kampen, men gutta vil det annerledes. Vi er sikre på at Andy skal redusere til 2-1 alene med keeper når det gjenstår 10 min, men det vil seg ikke.

Ikke før i det 83 min, Willy slår en presis pasning til Erfan som har kommet inn på venstre kant. Han setter 2-1 nesten fra død vinkel. 2 min senere kommer Mats seg fri på høyrekanten og legger inn til Willy som demper ballen elegant og på volley setter 2-2 fra 16 meter. Nå lukter det 3 poeng. I det 90 min kan avgjørelsen falle. Erfan drar av to man på venstrekanten og kommer seg nesten til dødlinja. Men istedenfor å legge 45 ut til en av tre skedsmospillere på 5 meter forsøkes det med en resultatløs avslutning.

Gutta gir seg imidlertid ikke. Og igjen er det Erfan som kommer på sin venstre side og sender i vei et skudd mot lengste hjørne, utagbart for keeper. En utespiller vil det annerledes og redder ballen med hendene. Rødt kort og straffe.

Det er duket for avgjørelse ved Hiwa fra 11 meters merket 3 min på overtid.

Hiwa er kald, 2-3 til Skedsmo.

Dette smakte godt gutter, det skal lønne seg å holde avtaler.

Bilder fra kampen kommer senere. 

Dagens lag:

 

                                          Kim

Mats                Andrei                            Kristoffer       Farid(Glenn10)

                   Hiwa               Asgeir             Kenneth (Erfan80)

                   Willy               Andy               Jonas