SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / 5-0 og årsbeste mot Jevnaker

Gutt 1

5-0 og årsbeste mot Jevnaker

Bookmark and Share
5-0 og årsbeste mot Jevnaker

Hiwa leverer årsbeste i dag og leker til tider med Jevnakergutta

Fem kamper, fem seiere og  20-2 i målforskjell er fasiten etter årets første hjemmekamper. Legger vi til at det har blitt to seiere, en uavgjort og et tap borte holder det til tabelltopp etter ni runder. En imponerende statistikk uten at vi ennå ikke har vist frem vårt beste. På lørdag tok vi imidlertid et langt steg og viste til tider hva som bor i laget.

Anført av en glimrende Hiwa på midtbanen fikk vi se et skedsmolag som ville mye. Kampen startet i et veldig bra tempo av begge lag. Selv om værforholdene de første 20 min gjorde det vanskelig, forsøkte begge lag å spille underholdene og fin fotball. Kampen er jevn uten alt for mange store målsjanser første halvtimen. Vi har et lite overtak og både Andy og Asgeir har kvalifiserte muligheter på hodet. Men den ene går over og den andre reddes av en god Jevnakerkeeper. Etter halvtimen gjør samme man en fantomredning etter at Hiwa har driblet 3-4 man og sendt avgårde et bra skudd.

Et par min senere er det Kim som gjør en kjemperedning på Jevnakers første store mulighet.

Rett før pause jager Willy en ball som jevnakerkeeperen må gi retur på. Andy er på rett sted og plaserer ballen rolig i mål til 1-0.

Andre omgang skal bli et skedsmoshow vi skal glede oss over noen dager.

Vi produserer flere store muligheter etter flere raske kombinasjoner.  Willy skyter i tverrliggeren, Kristoffer er millimeter fra å få tåa på ballen på blankt mål. Og sånn fortsetter vi. Men den aller største muligheten får Jevnaker etter 13 min. Skuddet går imidlertid utenfor og samtidig kan det virke som om lufta går ut av jevnakerspillerne. For fra 20 min er det bare et lag på banen.

Vi lar ballen gå fort langs bakken, og samtidig med mange fine bevegelser gjør det sitt til at motstanderne sliter med å henge med.

Erfan starter showet etter en nydelig flikk fra Hiwa, han drar av to man og setter ballen kontrollert til høyre for keeper.

Før vi rekker å trekke pusten er det Hiwa som driver fremover og dundrer ballen i mål fra 20 meter, 3-0.

Vi produserer nå mange store muligheter og nestemann på scoringslista blir Willy med dagens skudd. Fra 35 meter limer han ballen i krysset og vi noterer 4-0. Nå er det hyggelig på Skedsmo stadion, og skedsmogutta skinner om kapp med sola. Og mest av alle skinner Hiwa som 5 min før slutt dribler et ukjent antall jevnakerspillere før han triller ballen til en umarkert Andy som setter sitt andre for dagen.

I dag står alle gutta fram på en fantastisk måte og dette er i aller høyeste grad en lagseier. Vi kommer imidlertid ikke utenom å nevne Kristoffer som igjen imponerer med å kle av de langt mer rutinerte gutta fra Jevnaker.

Nå er det bare å fortsette denne gode utviklingen så skal vi være med å kjempe i toppen hele sesongen.

Allerede mandag er det rekruttkamp borte mot Rælingen hvor vi håper å se igjen noe av tendensen fra lørdag.

Dagens lag:

                          Kim

Mats      Andrei             Kristoffer      Eddy(Glenn65)

      Hiwa          Asgeir(Hage 70)  Nico

     Willy          Andy                 Erfan(Baskim80)