SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / 8-2 og målfest på Stadion

8-2 og målfest på Stadion

8-2 og målfest på Stadion

Dagens Skedsmogutt med sine to mål fra backplass ble Farid.

Lørdag ettermiddag var det tabelljumbo Grüner son gjestet Skedsmo Stadion.

En kamp vi skal vinne, men som vi likevel fryktet litt da vi ofte har evne til å senke oss i denne type oppgjør. Nå ble det aldri noen tvil om utfallet av denne kampen.  Selv om vi vinner 8-2 og til tider spiller festfotball, er det lange perioder i kampen hvor vi ikke henger sammen som lag.

Når forskjellene på lagene blir så store som i denne kampen er det forståelig at gutta ikke klarer å holde konsentrasjonen oppe i 90 minutter.

Vi opplever derfor en fotballkamp hvor prestasjonene svinger veldig. Første 20 min ser vi mye av det som bor i laget, og Grüner blir løpende mye i mellom.

Vi skaper ikke de største mulighetene, men får se mange fine kombinasjoner. Spesielt er vi flinke til å komme rundt på kantene og få lagt inn foran mål.

Etter 12 min er Andy bare cm fra å sette et fint innlegg fra Willy i mål.

Det skal imidlertid gå 17 min før vi scorer kampens første mål.

Etter hærlig fotball hvor ballen går fort kommer Hiwa rundt på høyrekanten og slår et perfekt legg som Jonas sikkert setter i mål.

Etter dette får vi er periode hvor vi holder ballen mye i laget, men lite fungerer offensivt. Vi skaper enkelte farligheter, bl.a er Willy gjennom, men skyter i blokka istedenfor å legge inn.

Willy får også en stor mulighet etter 40 min. Kim plukker ballen etter en Grûner corner og setter flott i gang. Willy lobber ballen over keeper, men ballen spretter 2 cm over. Ett nytt litt mykere kunstgress, og det hadde vært mål!!

Rett før pause går vi opp ti 2-0. Farid banker ballen i mål etter litt frem og tilbake i feltet.

Det ser ut til at gutta i pausen har bestemt seg for å avgjøre denne kampen relativt fort. Og i løpet at det første kvarteret i andre omgang scorer vi 5 mål.

Etter 2 min spiller Kenneth fri Willy som alene med keeper ikke gjør noen feil og setter 3-0. Før dette har Andy fått et mål tvilsomt annullert for offside.

Etter 5 min er det Mats som legger inn, og denne gangen er det ingen offside når Andy går høyest og header inn 4-0.

Farid som fra sin venstre back posisjon har vist en stadig formkurve i det siste, stod for dagens prestasjon etter 11 min når han vakkert setter ballen i mål fra drøyt 20 meter. Etter et kvarter er det Willy som igjen er frempå, lobber ballen vakkert over keeper og setter den kontant i mål med hodet, 6-0.

Grüner rekker nesten ikke å få tatt avspark før vi igjen øker ledelsen til 7-0. Jonas slår et perfekt innlegg som Andy header vakkert i mål.

Nå er det ikke bare sola som varmer på Skedsmo Stadion.

Kampen er for lengst avgjort og vi mister til tider konsentrasjonen. Dette fører til at Grüner får redusert to ganger etter flere personlige feil. Vi henger ikke med hodet av den grunn selv om vi gjerne skulle vært det foruten. Mellom Grüner sine to mål gjør Jonas sitt andre for dagen da han lukter et dårlig tilbakespill som han løper opp og setter i mål.

Siste 10 min skaper vi mange store muligheter og den største spenningen er hvem av våre fire tomålscorere som skal sette sitt tredje. Det skjer ikke og kampen dør ut med resultetet 8-2.

Et sterkt resultat av et lag som tidvis viser frem veldig fin fotball. Tar vi med at det er litt småskader og sykdom i troppen samt at Svein valgte å hvile både Andrei og Asgeir så er det ingen tvil om at dette kan bli en morsom sesong.

Dagens lag:

Kim