SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Åkrene mest effektive

Åkrene mest effektive

Åkrene var det beste laget innenfor begge 16 meterene og vant derfor fortjent 3-1 i mandagens 4 divisjonskamp på stadion.

I banespillet er vi som vanlig fullt på høyde og sett med litt hvite øyne faktisk et hakk bedre enn Åkrene. Men det er målene som teller og poengene kunne de for anledningen gulkledde gutta ta med seg hjem.

Igjen er det dødballsituasjoner som skal bli den største utfordringen for skedsmogutta. Og allerede etter fem minutter tar Åkrene ledelsen 1-0 på et innkast som blir møtt på første stolpe og banket i mål. Selv om vi triller mye ball er det altså Åkrene som får det første målet. Etter scoringen fortsetter vi å trille ball, men det går for sakte samtidig som bevegelsene er for dårlige. Noen muligheter skaper vi imidlertid. Og etter 10 min burde vi redusert, men Glenn faller for fristelsen å skyte selv istedenfor å bruke Baskim som står alene på blank goal. Egentlig helt greit med den uttellingen Glenn har vist i det siste:)

Glenn gjør det imidlertid godt igjen da han reduserer til 1-1 etter et flott gjennomspill. Skulle vært avblåst for offside, men mål er mål. I andre omgang bli vi fratatt minst to opplagte muligheter ved feilaktige offsideavgjørelser så dette jevner seg ofte ut.

Andre omgang startet omtrent som den første med et lite overtak til hjemmelaget, men det er Åkrenen som scorer. På tre minutter får vi to i mot. Det første som vanlig på en dødball. Denne gang en corner som blir stusset i mål og det andre etter "klabb og babb" i feltet og en dårlig avklaring som faller ned til en Åkrenespiller som dunker ballen i mål til 3-1.

Åkrenegutta er tøffest i de fleste duellene. Rutinen og tyngden til Åkrenegutta gjør sitt til at vi blir litt i letteste laget, men dette er fin læring for våre yngste gutter.

Vi har muligheter til å score flere mål mot slutten, men det holder ikke med skudd i tverrligger og andre muligheter om ikke ballen settes i mål.

Kampen ebber ut med 3-1 seier til Åkrene.

Dagens mest tålmodige på banen var uten tvil dommeren. For maken til fokus på dommeravgjørelser er det lenge siden vi har opplevd. At dommeren gjorde noen feil kan vi være enige om, men den største feilen han gjorde var å ikke dele ut flere kort for munnbruk. Og de fleste burde vært gitt til Åkrenespillere. I neste kamp kan det være en tanke å heller ha fokus på egne prestasjoner, for de var heller ikke helt feilfrie.

Dagens lag:

Sondre

Jonas               Tømte                         Korab             Eddy(Rudshaug 45)

Jon Daniel(Sander 45)    Hage                    Nico

Glenn                          Baskim                 Erfan