SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Damene med seier i toppkampen

Damene med seier i toppkampen

Damene med seier i toppkampen

Damelaget spiller i 4 div. Laget består av spillere som er 18 år og yngre, men har tatt divisjonen med storm. Den samme gruppen spiller også i J19 interkrets.

Damelaget vårt tok tirsdag 12 juni turen til Eidsvold for å spille topp kamp mot ETF.
Etter en noe rufsete start begynner vi å få et lite overtak på vertene.....

(Bilde: Emilie en av de beste i kampen)

Etter 18 min får vi vår første sjanse , Siw blir spilt igjenom alene med keeper hun bommer på første forsøk , men setter inn returen.
Frem til dette har ETF hatt noen små farligheter uten å klare å sette ballen.
1 omg er jevn 2 gode lag viser frem god innsatts og tidvis godt spill.
Like før pause er det vi som kan juble igjen, Siw får ball og scorer sikkert . 2-0 til pause , men vi er ikke helt trygge på seier da ETF gir oss god kamp . Ballinnhav er nokså likt 42/58 tipper jeg.

2 omg fortsatt jevnt , vi har en solid bakre 5 som hindrer ETF å komme til store sjanser, vi mangler det siste lille foran mål. Emilie har et godt slått frispark som nesten lurer seg inn , samt at hun har en avslutning på volley som blir reddet på strek etter en godt slått corner.
15 min før slutt tar Silje saken i egne føtter og scorer et typisk Silje mål, finner rommet foran seg
setter fart og kliner kula i det lengste hjørnet herlig.
Etter dette blir det hele litt mer rolig og kampen ebber ut med 3-0 seier til oss.
Stine får seg en smell i kneet helt på slutten virket alvorlig der og da , men hun var ved godt mot etter kampen så håper det går bra.
Alt i alt en god kamp mellom 2 gode lag. Vi viser at vi kan matche alle og vel så det i denne div og at vi er laget å slå.
Vi er litt tunge idag noe en tung gress bane må ta skylden for.
Av enkelt spillere vil jeg dra frem Emilie som er veldig bra idag , en feilfri kamp.

Laget : Ronja - Ida m- Ida R - Emilie - Kjersti (Oda) Elisa - Malin - Ingvild (Signe) Stine - Siw - Silje(Mostue)

Neste kamp for Dame laget er borte mot Borgen 2 18.06.12