SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Grasrotandelen til Skedsmo FK

Gutt 1

Grasrotandelen til Skedsmo FK

Bookmark and Share

Vi i Skedsmo FK er som alle andre klubber avhengig av penger for å kunne legge til rette for alle barn og ungdommer på Skedsmokorset. Vi jobber nå med en storhall som vil gi barn og ungdom muligheten til å spille litt fotball inne på vinteren. ET annet prosjekt er å bytte kunstgresset på stadion og legge kunstgresset fra Strømmen på grusbanen.

Alt dette koster penger – masse penger. Dersom dere har foreldre som sitter i posisjoner i bedrifter og som ønsker å bidra f.eks skilt på stadion, logo på hjemmesiden eller ønsker et større samarbeid, vennligst ta kontakt med meg. Det alle kan bidra med uten at det koster hver enkelt noe er å bidra med sin Grasrotandel til Skedsmo FK.

 For å registrere andelen på Skedsmo FK: Kiosken på Skedsmo Senter har strek koden inne så det er bare å si at Skedsmo FK skal få Grasrotandelen. Er du i tvil – print ut denne mailen – ta den med til kommisjonæren – så er andelen knyttet til Skedsmo FK. Det er også mulig å registrere dette på nett https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

I skrivende stund har vi 307 andeler