SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Informasjonsmøte for gutter født 2000 om sesongen 2012/2013 - Fra barn til ungdom

Hei alle sammen. Som dere vet så nærmer 2000 guttene seg slutten på sin karrierer i barnefotballen, og trer nå inn i ungdomsfotballen. Og dette er jo veldig spennende.

I den forbindelse så ønsker Skedsmo Fotballklubb å informerer om hva som skjer neste sesong. Det blir også utdelt et informasjonsskriv som man må levere inn igjen dersom man ønsker å være med å spille fotball i Skedsmo neste sesong. Informasjonsskrivet som skal gås igjennom ligger vedlagt som fil. Det kan være greit å lese igjennom dette slik at eventuelle spørsmål vil bli kunne besvart på møtet.

Møtet for foreldre og ledere på 2000 trinnet:Mandag 25.6 1730-1900 Åsenhagen skole

Møtet er ment som en informasjon slik at alle får god og tydelig info om hva som vil skje etter at sesongen 2012 er over for guttene og ny sesong skal settes igang.

Se vedlagt infoskriv som blir gjennomgått på den aktuelle dagen.

På møtet deltar Kalle Blindheim (Sportssjef), Ronny Gresmo (Spillerutvikler U13-19), og Per Stokke (Laglederutvalget)

For de som ikke har mulighet til å møte så blir informasjonsskrivet også sendt ut i etterkant av møtet til alle foreldre og spillere.

Kim Andre Pedersen

Skedsmo Fotballklubb – sportslig leder og trenerutvikler