SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Ny hovedtrener på G13(2008) og 50% stilling på akademiet

Mahdi Farahi vil fra 01.01.2021 være en del av vårt trener team på akademiet. I tillegg til å være trener på akademiet og Telenor Xtra vil Mahdi være hovedtrener for G13 i 2021.

LSK har skrevet proffkontrakt med Oliver Henriksrud(f.2005) og Sarah Lill Hanks(f.2004) har skrevet amatørkontrakt med Mini birdsa i LSK Kvinner

Skedsmo FK gratulerer Oliver Henriksrud og Sarah Lill Hanks med kontrakter i LSK og LSK Kvinner. Nå ligger alt til rette for en god utvikling i toppklubbene, for de unge spillerne som har hatt sin oppvekst i Skedsmo FK. Lykke til!

PS! Bildene er fra tiden i Skedsmo FK

Påmeldingen til Telenor Xtra har åpnet

Vi har nå åpnet for påmelding til Telenor Xtra som starter i Januar 2021.

De som kan melde seg på er gutter og jenter som er født 2010, 2011 og 2012.

Vi starter Telenor Xtra fra Januar 2021

Nylig fikk vi godkjenning fra NFF om at vi oppfyller kriteriene for å starte NFF’s fotballfritidsordning.

Vi kommer til å tilby denne «ekstra» treningen to dager i uken, på mandager og torsdager(15.00-17.00).

Kristian Bekkevold Lillebo har gått bort

Det var med stor sorg og sjokk vi mottok meldingen tirsdag den 10 Nov på ettermiddagen, om at Kristian var gått bort.

Kjempe tilbud fra Umbro og Comet Sport på den nye kolleksjonen, kun KR. 999,- fin julegave også

Til alle lagledere,trenere og økonomiansvarlig samt info! til alle spillere og foreldre

Ledere rundt lagene organiserer bestilling av dette pakka tilbudet som er en veldig god pris. Det er veldig fint når alle på et lag ser like ut og spiller mot samma mål, som er et godt ordtak.

Dette er så fantastisk pris som neppe kommer igjen fra Comet Sport og Umbro(i år).

Dugnad med god fortjeneste til hvert enkelt lag i Skedsmo FK

Circle K på Berger selger Koppen for 2021 allerede nå. Skedsmo FK sine lagledere/økonomiansvarlige har nå mulighet til å organisere en enkel Dugnad som gir mange penger i lagskassa(Kr. 100,- per kopp). Det er mulilg å få navnet sitt og/eller Skedsmo FK logo på koppen. Se bestillingsskjema som dere returnerer til jol@skedsmofk.no senest 10 desember 2020.

Mulighet for å tjene penger til lagskassen

Til lagledere og andre kontaktpersoner for Skedsmo FK lagene. Her kommer tilbud en enkel og bra mulighet til å tjene penger til lagskassa deres.

Dette er flotte julegaver, se bildene ved å gå inn på saken

Grasrotandelen - Norsk Tipping

Vil du gi din andel til Skedsmo FK?

Andre Schelander bytter klubb

Andre Schelander som har jobbet på Akademiet og i tillegg har trent lag i Skedsmo FK, sluttet i Skedsmo FK 31.10.2020. Vi takker Andre for den jobben han har gjort i Skedsmo FK og ønsker Andre lykke til i ny klubb.