SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Codan forsikring og Skedsmo FK i samarbeid

Skedsmo FK og Codan har inngått et samarbeid. Sjekk om dette er noe som passer for deg. Se mer info i vedlegget på posten

Viktig å sette seg inn i for foreldre, trenere og ledere

Gå inn på linken Aktuelt - Sunn Idrett og les om forebygging mot vanlige utfordringer i idretten

Støtt klubben ved å kjøpe strøm fra Polarkraft

Nå som strøm har blitt dyrere, sjekk om du får billigere strøm hos Polarkraft. Samtidig støtter du Skedsmo FK.
Husk å knytte deg opp mot Skedsmo FK. Takk til alle som allerede er tilknyttet

Vi arrangerer Fotball camp i vinterferien(uke 8)

Tradisjonen tro arrangerer vi fotballcamp i vinterferien. De som kan delta i år er gutter og jenter født 2008-2013.

Oppstart mandag 22.Februar og ferdig torsdag den 25.Februar.

All organisering og tilrettelegging tar selvsagt hensyn til gjeldende Korona retningslinjer.

Årsmøte i Skedsmo FK 16 mars kl. 18.00

Årsmøte 2020 for Skedsmo FK blir avholdt i innerste møterom på Skedsmo stadion(dersom det er Korona restriksjoner vil møtet kunne gjennomføres på nett. Dette kommer vi tilbake til)

Sakspapirer blir lagt ut etterhvert når de blir ferdige

Frist innkomne forslag er 2 mars 2020(PS! Forslagstiller må være medlem i Skedsmo FK. Det er ikke lov til å komme med forslag på vegne av en annen eller andre)

Hovedtrenere ungdom sesongen 2021

Her er en oversikt og våre hovedtrenere på de ulike lagene i ungdomsfotballen for 2021.

Regjeringen letter på Korona restriksjonene fra 20 januar

Barn og unge kan trene som normalt

De fleste nasjonale tiltak blir videreført, men barn og unge under 20 år kan nå trene som normalt både ute og inne.

Lillestrøm kommune velger å åpne for aktivitet for barn og unge med gjeldende fra 20 januar
" Letter på koronatiltakene
Det åpnes opp for aktiviteter for barn og unge og ungdomsskolene går tilbake til gult nivå."

Vintercamp i uke 8

Uke 8(vinterferien) vil vi arrangere vintercamp som vanlig. De som kan delta er barn f.2008-2013. Campen vil vare fra mandag 22.feb-torsdag 25.feb. Det kommer nærmere info om påmelding, pris og innhold. Ved spørsmål ta kontakt med peg@skedsmofk.no

LillestrømBanken tilbyr Superrente

Visste du at du kan få superrente hos vår sponsor, LillestrømBanken? Alle medlemmer eller

foresatte til medlemmer får banken sitt aller beste rentetilbud. LillestrømBanken #heierpå

lokalidretten og vil at alle tilknyttet oss skal få gode vilkår.

Her er det gode penger å spare! Sjekk selv på www.lillestrombanken.no/sfk

Vegard Storsve har signert proffkontrakt !

Vegard Storsve kom til Grorud fra Lillestrøm i fjor, og ble en del av U-21-laget som dessverre aldri fikk spilt fotball i 2020.
Vegard trente fast med a-laget, og fikk sju kamper på benken i OBOS-ligaen.
Innsatsen gjennom 2020 gjør at Vegard blir tatt opp i a-troppen.

Med dette er Vegard den fjerde spilleren fra Skedsmo 2002 kull som signerer proffkontrakt. Fra før har vi Brage Skaret(VIF), Alexander H. Sannes(LSK), Nora Egenes(LSK kvinner).

Vi er stolte og ønsker Vegard lykke til videre !