SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Årsmøte i Skedsmo FK 15 mars 2023 kl. 18.00

Årsmøte 2022 for Skedsmo FK blir avholdt på Skedsmo stadion, 2 etg. Alle kan delta på årsmøtet, men for å kunne stemme gjelder følgende:

"For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Det er ikke lov å stemme på vegne av andre, det vil si foreldre kan ikke stemme på vegne av sitt barn."

Årsmøte papirer finner du her(etterhvert som de blir ferdige):

Frist for innkomne saker er 14 dager før årsmøtet(28/2)

///LES

Skedsmo FK administrasjon ønsker dere alle en God Jul og ett Riktig Godt Nytt År

Fra 21. desember, har adm. hjemmekontor. Ønsker dere kontakt med oss, sende mail til post@skedsmofk.no, evt. ring oss på 40006449.

Fra 2. januar er vi fysisk tilstede på kontoret igjen.

///LES

Skedsmo Fotballklubb har også i år salg av Fyrverkeri på Skedsmo senter

I samarbeid med MENY på Skedsmo senteret har Skedsmo FK salg av Fyrverkeri på samme måte som tidligere år. Vi står ved innkjøringen til parkeringshuset. Takk for at du støtter klubben.

PS! Det vil være ekstra gode priser på enkelte "Skedsmo FK" varer. Salget åpner 27/12 kl. 12.00

///LES

Klubbensdag 16 oktober

Klubbensdag ble gjennomført i stort sett regnvær fra kl. 11.00 - 15.00. Noen trosset været, mens mange møtte ikke opp. Det var litt skuffende. Håper på bedre oppslutning neste år. Allikevel lå alt til rette for god aktivitet på stadion for alle aldre. Vi hadde fotball tennis, prikkskyting, hastighetsmåling(som Romerike sparebank hadde med), UEFA playmaker fikk sin deby for de yngste jentene, spill på treer banene. I tillegg var det burger grilling og kiosk salg. Årets ildsjel fikk prisen. Det var Jan Erik Græsdal som stakk av med den prsen. Jan Erik har vært trener på dugnadsnivå i mange år. Han har vært trener for gutter f.05 de siste årene. Der har han lagt ned mye tid(tom hentet spillere til trening når det har vært behov). Han har drevet old-boys laget og organisert opp og ned taging av tribunen de siste årene. En vel fortjent ildsjel pris.

Forøvrig vant Skedsmo A-lag årets siste kamp mot Gjerdrum 5 - 1 og kronet en kjempegod sesong som endte med opprykk.

///LES

Mange barn kom på vår første UEFA PlayMakers trening

Vi hadde gledet oss lenge Emilie, Benedicte, Mia T, Helene og jeg. Også Mia H-O og Aurora, selv om de var forhindret til å møte opp på treningen denne onsdag.
Vi var veldig spente, det kriblet i magen og vi lurte veldig på hvor mange barn som ville dukke opp på vår første Vaiana-trening. Vi var tidlig ute, hadde fått nytt og fint tøy fra NFF som vi tok på oss. På de mørkeblå jakkene stod det UEFA PlayMakers med fargerik skrift. Vi var klare, og utstyret var satt opp slik at «treningsrommet» vårt var klart. Men ville det dukke opp noen barn? Hadde jentene i alderen 6-8 år fått informasjon om at det var trening? Hadde de lyst å komme?

///LES

Vi gratulerer Skedsmo FK J14 lag med kretsmesterskapet 2022

etter en spennende siste runde der Skedsmo ble kretsmestere med 2 plussmål i målforskjell. J14.2 ble også seriemestere. Bra jobba!!

///LES

UEFA Playmakers starter 19 oktober

Hei jenter. Velkommen til trening onsdager fremover på Skedsmo stadion. Her blander vi Disney og fotball. Gøy skal det bli. Fint om dere alle tar med ei venninne som ikke spiller fotball, men som synes disney er spennende. Jenter f. 2016, 2015, 2014 og 2013 har fått invitasjon gjennom Hoopit. Velkommen!!

///LES

Lørdag 1. oktober ble Romerike Sparebank og Blaker Sparebank slått sammen til én bank

I den forbindelse så har vi også fornyet vårt uttrykk og lanserer ny logo.

// Større bank - hva nå?

 

Du er nå kunde i Romerikes største lokale sparebank. Vi fortsetter å være like engasjert i vårt lokalmiljø som tidligere, og jobber for å bli litt bedre hver dag.
///LES

Klubbens dag 16 oktober Kl. 11.00 - 15.00

Velkommen alle i Skedsmo FK til klubbens dag. Vi vet at en del ungdomslag har seriekamp denne dagen. Fint om dere tar oppmøte på stadion litt tidligere slik at dere kommer innom denne dagen. Priser og premier og heder til mange. Se invitasjonen. Fint om lagledere/trenere sender mail til jol@skedsmofk.no med beskjed om hvor mange som kommer fra ditt lag, sirka(har med bestilling å gjøre)

///LES

Høst, innspurt og planlegging av ny sesong. Litt informasjon fra administrasjonen.

Vi er i gang med trinnmøter og vil fortsette med det over høstferien. Det jobbes med å få på plass trenere på alle lag, vi er i rute og håper å være i mål med det i november. En del er på plass, men noe arbeid gjenstår. En stor kabal som skal gå opp.

Lykke til med innspurten av årets sesong, mange lag som kjemper om gode plasseringen og A laget vårt kan rykke opp til 3. divisjon allerede til lørdagen, når Rælingen kommer på besøk.

///LES