SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Adm. tar sommerferie

Adm. tar ferie fra 6 juli og til 27 juli. Vi ønsker alle spillere, trenere, ledere og foreldre en riktig god sommer

Tine fotballskole med rekordpåmeldinger !

Fotballskolen på Skedsmo stadion avholdes ons 24.juni-lør 27.juni.

Skedsmo FK har kjørt Økonomikurs for økonomiansvarlige og lagledere

Torsdag 11 juni og tirsdag 16 juni ble det avholdt økonomikurs på Skedsmo stadion. Det var 3 tilstede på torsdagen(se bildet) og 12 tilstede på tirsdagen. Kurset gikk i hovedsak ut på gjennomgang av regnskapsmalen som skal brukes i Skedsmo FK og kravene til regnskapførsel, som myndighetene og NIF setter på idrettslag. Det ble også tid til noen spørsmål fra de som var tilstede.

Kursets varighet var i underkant av en time og ble holdt av Merete Løkse fra Skedsmo FK styret. Det var stor enighet at i januar 2021 kjører vi en workshop med gjennomgang av det som er gjort og med de spørsmål som har dukket opp.

Vanlig trening for barn og unge fra 1.juni !

Viktig at trenere og ledere setter seg inn i retningslinjene om gruppestørrelser(20). Dvs altså si at vi det IKKE kan spilles 11v11 kamp !

Og ingen treningskamper mot lag fra andre klubber.

Åpen kiosk Skedsmo Stadion

Mandag 25. mai åpnet kiosken på stadion igjen.
Åpningstider vil inntil videre være mandag - torsdag kl. 17-21

Kiosken tar kun Vipps og kort. Det vil si at kontanter ikke kan brukes i kiosken.

Årsmøte 2019 er vel overstått

Tirsdag 19 mai ble årsmøtet gjennomført på Skedsmo stadion. Vi takker Thomas Vethe og Linn Håkonsen for bidraget i Skedsmo FK styret. Skedsmo FK ønsker Hanne Wulff(Nest leder), Mads Storvik og Roald Bjørklund velkomne som styremedlemmer fra 2020.

Årets Tine Fotballskole er nå åpen for påmelding

Årets fotballskole vil avholdes ons 24 - lør 27.juni.

Barn som er født 2014-2007 kan meldes på.

Fotballskolen varer fra kl. 0900 – 1430!

Morgen/ettermiddagstilbud er mulig(se egen info nedenfor).

Årsmøtet avholdes på Skedsmo stadion 2 etg.

Da er påmeldte registrert og vi kan avholde årsmøtet i 2 etg på Skedsmo stadion

NFF med oppdatert "Korona" trening gjeldende fra 13 mai. VIKTIG at alle trenere/ledere setter seg inn i dette!!

Som vi tidligere har sagt er det viktig å følge med på vår nettside, hvor vi vil informere om endringer i regelverket rundt fysisk aktivitet i fotballen. Vi følger alltid NFF sin veileder. Det er viktig å overholde disse regelverkene slik at "Klubben" ikke blir stilt til ansvar for ikke å overholde regelverket. Husk at "KLUBBEN" det er oss.

Nedenfor finner du hele veilederen fra NFF med virkning fra 13 mai

Endelig ser vi muligheter for å gjennomføret årsmøte for 2019

Skedsmo fotballklubb avholder årsmøte tirsdag 19 mai kl 1900.

Grunnet situasjonen med coronaviruset må vi ha påmelding til årsmøte slik at vi kan gjennomføre dette etter gjeldende regler fra myndighetene. Vi må derfor på forhånd vite hvor mange det er som kommer, slik at vi kan legge til rette for hvordan møtet skal gjennomføres.

De som kan stemme ved årsmøte er medlemmer i Skedsmo fotballklubb, som har vært medlem i klubben i minimum 1 måned.

Påmeldingsfrist er innen fredag 15 mai.

Påmelding gjøres på følgende måte: Send en mail til jol@skedsmofk.no for å melde deg på.

Hvordan vi tenker å gjennomføre, er avhengig av hvor mange som melder seg på. Dette kommer vil tilbake til når vi har fått antall påmeldte medlemmer.

Årsmøtet avholdes i klubbhuset, 2 etg.