SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

LillestrømBanken tilbyr Superrente.

Visste du at du kan få superrente hos vår sponsor, LillestrømBanken? Alle medlemmer eller

foresatte til medlemmer får banken sitt aller beste rentetilbud. LillestrømBanken #heierpå

lokalidretten og vil at alle tilknyttet oss skal få gode vilkår.

Her er det gode penger å spare! Sjekk selv på www.lillestrombanken.no/sfk

Grasrotandelen til Skedsmo FK

Hei alle sammen

Har du husket å knytte opp din Grasrotandel til Skedsmo FK ?

Det er viktig kick back til klubben slik at aktiviteten vår kan bli enda bedre

Påsken 2021

Administrasjonen tar påskefri i uke 13, og er tilbake med vanlige åpningstider fra tirsdag 6/4.

Vi håper å være tilbake til normale fotballtider snart. Info legges fortløpende ut på Hoopit :)

Riktig God Påskeferie.

Codan forsikring og Skedsmo FK i samarbeid

Skedsmo FK og Codan har inngått et samarbeid. Her kan det være penger å spare og/eller bedre betingelser å få. Se mer info i vedlegget på posten

Kontakt:

Ario Barzanes
Key Account Manager

Direkte: +47 40 54 70 34 | ABS@skyinsurance.no
Kundesenteret: +47 22 71 71 72
Gange-Rolvs Gate 1C | 0273 Oslo I www.skyinsurance.no

Dersom det blir avtale, send gjerne en mail til: jol@skedsmofk.no

Nye retningslinjer for trening !

Bent Høie informerte mandag kveld om at det innføres tiltaksnivå A i hele Viken fylke. Dette innebærer en rekke nye tiltak som også rammer aktiviteten i Skedsmo FK i tiden fremover - i utgangspunktet fram til 11. april.

Bli med på et av vårens digitale Fotballederkurs!

Til alle fotballledere i Skedsmo FK

Det er ønskelig at dere ledere melder dere på fotballleder kurs. Les litt om kursene her: fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/artikkel/2021/bli-med-pa-et-av-varens-digitale-fotballederkurs og meld deg på. Skedsmo FK klubbkasse dekker påmeldingsavgiften

Sportslig status

Vi kjører på med trener skolering!

Pandemi får være pandemi. Ingen tvil om at det påvirker aktiviteten i vår klubb også. Uansett er det viktig å holde fokus med det vi får gjort noe med. Nøkkelen til god fotball aktivitet er skolerte trenere. Dette er samtidig en prosess som aldri slutter.

Årsmøte i Skedsmo FK 16 mars kl. 18.00

Årsmøte 2020 for Skedsmo FK blir avholdt digitalt. Dersom du ønsker å delta på det digitale årsmøte, send påmelding til jol@skedsmofk.no. Alle kan delta på årsmøtet, men for å kunne stemme gjelder følgende:

"For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Det er ikke lov å stemme på vegne av andre, det vil si foreldre kan ikke stemme på vegne av sitt barn." Frist for påmelding er mandag 15 mars.

Årsmøte papirer finner du her:

Viktig å sette seg inn i for foreldre, trenere og ledere

Gå inn på linken Aktuelt - Sunn Idrett og les om forebygging mot vanlige utfordringer i idretten

Støtt klubben ved å kjøpe strøm fra Polarkraft

Nå som strøm har blitt dyrere, sjekk om du får billigere strøm hos Polarkraft. Samtidig støtter du Skedsmo FK.
Husk å knytte deg opp mot Skedsmo FK. Takk til alle som allerede er tilknyttet