SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Lillestrømbanken med en hjelpende hånd

Vår generalsponsor har kommet med en hjelpende hånd til Skedsmo FK. Lillestrømbanken har bidratt med Kr. 100 000,- til Skedsmo FK. Vi takker Lillestrømbanken for bidraget til lokalfotballen på Skedsmokorset.

///LES

Dana Cup er AVLYST

Skedsmo FK har i flere år deltatt i Dana Cup med mange lag. Nå har arrangøren valgt å avlyse denne turneringen https://www.danacup.dk/index.php/dk/mediaer/rss-nyhedsarkiv/2645-ingen-dana-cup-i-2020

///LES

Kan Skedsmo FK lagene ha aktivitet på Skedsmo stadion ?

Det kommer inn noen spørsmål til adm. ettersom myndighetene endrer reglene for aktivitet. Hvordan skal vi forholde oss til disse reglene på Skedsmo stadion ? Det er lov i følge retningslinjene å trene 5 og 5 sammen(det forutsetter at en av de 5 er "voksne"). Myndighetene, Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund har utarbeidet et sett med regler for aktivitet, som må følges. Kjørereglene står nedenfor.

Skedsmo FK pålegger ikke spillerne og trene i denne perioden. Trener/leder rundt lagene må avklare med foreldre/spillere. Dette må være frivillig. Trener/leder har ansvaret for at aktiviteten er organisert slik at lover og regler overholdes. Det vil være "Koronapoliti" innom for å sjekke. Husk å få med nok voksne på treningene. Lillestrøm kommune har bestemt at målene skal være låste inntil videre. Dersom folk fortsetter å klippe opp låsene, fører det kun til at anlegget bli stengt for alle. Viktig at dere som er her passer på. Dette er fortsatt en Koronadugnad.

I Skedsmo FK er de fleste permitert slik at det blir ikke organisert treninger på dagtid fra adm. Dette organiseres på følgende måte:

1. De treningstidene dere hadde før påske/Korona tiden kan dere fortsette og benytte, både i påsken og etter påsken.

2. Noen ønsker sikkert og trene på dagtid. Bruk FB siden for trenere i Skedsmo FK. Legg inn når du ønsker tid og de andre må forholde seg til det(ev at dere blir enige om noe annet). Da vet alle når det er ledig tid på dagtid.

PS! Følg med på NRK og regler for aktivitet i tilfelle det blir endringer på regelverket.

///LES

Hvilke regler om aktivitet skal vi følge ?

I går kom det ny bestemmelse om aktivitet fra myndighetene. Det er ikke bestemt om Lillestrøm kommune fortsetter med de reglene som gjelder fra tidligere, 2 og 2 maks 3. Dette blir bestemt ved 12.00 tiden i dag ? Foreløpig forholder vi oss til bestemmelsene 2 og 2, maks 3 spillere i gruppe.

Oppdatering fra Skedsmo FK kommer når vi vet mer.

///LES

Skedsmo FK i disse Korona tider - hør om det her

Skedsmo FK hadde besøk av Norges Fotballforbund mandag 30 mars og laget en podkast. se den her: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/2020/podball-skedsmo-om-den-krevende-korona-hverdagen/

Kilde: www.fotball.no

Foto: NFF

///LES

Skedsmo Fotballklubb permiterer

Skedsmo FK ser seg også nødt til å permitere ansatte. Som Fotballklubb lever vi av aktivitet og det har myndighetene, rettmessig, forbudt i Norge. Vi har nå kun daglig leder i en 50% stilling ut april. Deretter må vi se hvordan status er i Norge. Vi håper alle at vi kommer i gang i mai, men vi vet ikke. Skedsmo FK følger de retningslinjer som myndighetene gir, så vi ber dere holde dere oppdatert gjennom media.

Selv om alle aktivitetene er stoppet, så fortsetter de faste løpende kostnadene. Bare denne uken har vi hatt kostnader på tilsammen rundt Kr. 300 000,-, så er det fortsatt behov for noe inntekter. Vi har besluttet å vente med å sende ut treningsavgiften til medlemmene våre. Det er ingen god tid nå å motta treningsavgiften, derfor venter vi til vi starter opp igjen, selv om de fleste lag allerede har trent i 2,5 måned.

Men det jeg håper at dere medlemmer som ikke har betalt treningsavgiften for 2019, gjør det snarest. Trine, sender ut purring til dere i disse dager (hvis dere ikke har fått den allerede). Til dere lagledere, fint om dere hjelper til med dette, se medlemslisten på nettet. Nå er selv Kr. 300,- viktige inntekter for Skedsmo FK. Totalt utestående beløp er ca. Kr. 40 000,- Dette er mye penger for oss som klubb, spesiellt i disse dager. På forhånd takk for hjelpen.

Kjenner dere til firmaer som kunne tenke seg å støtte oss, ev henge opp et skilt på stadion (vi har fått en ny i disse dager), så gi meg beskjed jol@skedsmofk.no

I og med at de fleste på kontoret er permittert, så vil responstiden være redusert, men du får tilbakemelding etterhvert.

Skedsmo FK ønsker alle medlemmer velkommen tilbake, etter vi sammen har bekjempet Corona viruset. Ta vare på hverandre.

///LES

Målene stripset

Kommunen har nå stripset sammen alle fotballmålene på Stadion og Sten Tærud.

Dette er for å unngå at folk samler seg på banene.

Vi ber alle om å overholde myndighetenes regler.

///LES

Som noen av dere sikkert leste i RB i går var det aktivitet på Sten-Tærud i går.

For at alle skal vite at det fortsatt gjøres mye av oss og dere skal jeg sitere en sms som jeg fikk fra kommunen sent i går kveld. "Vil si at Skedsmo Fotballklubb er flinke til å informere og dine trenere er flinke til å følge opp. Kun enkelte spillere, to og to sammen i aktivitet, noe jeg synes er greit"Takk til dere, trenere, ledere og foreldre som prater med barn og unge om Korona og får det til å skje.

///LES

Vi må vise solidaritet med våre 11000 idrettslag

Kjære idrettsvenner.  Norsk idrett står i en krise. Myndighetene fattet på torsdag et gjennomgripende, men nødvendig, vedtak som rammer det norske samfunnet og idretten hardt. All organisert trening, samlinger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Vi må være forberedt på at koronavirussituasjonen kan bli langvarig. Les mer

///LES

Unngå bruk av Skedsmo Stadion

For å hindre koronasmitte ber vi innstendig om å ikke bruke Skedsmo Stadion. Vi forholder oss til offisielle retningslinjer om at nærkontakt og ansamlinger skal unngås.

///LES