SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Kong vinter kom plutselig i år også, men det blir kortvarig

Det er fortsatt noen lag som holder det gående på tross av vinteren som er innom Skedsmo stadion. Baneforholdene er ikke optimale med unntak av 11er hovedbane. Styret har forøvrig bestemt av det ikke skal fyres før fra 2013. Det jobbes med 7er banen for å få den spillbar. Kunstgresset øvre vil være siste prioritet av de banene vi har.

///LES

Infomøte G16 - Treningsgruppe 1/2/3/4

Infomøter til G16 treningsgrupper 1,2,3 og 4.

Foreldremøte 1: Tirsdag 30. oktober klokka 19.30 på Skedsmo stadion.

Dette er et foreldremøte for alle spillere som har krysset av for lag 1 og lag 2 (det som i kartleggingsskjemaet kalles treningsgruppe 1 og treningsgruppe 2 og hvor treningsmengden er 4 ganger i uka pluss egentreninger).

Foreldremøte 2: Mandag 05.11.12 kl. 19-20 på Skedsmo stadion

Dette er et foreldremøte for de som har valgt treningsgruppe ¾

///LES

Mission completed!

Etter en fantastisk sesong som har overgått alt vi kunne drømme om, ble Fjellhamar i går feid av banen med sifrene 6-3, og vi kunne for alvor slippe jubelen løs.

Seriemesterskapet var sikret og det historiske opprykket til 2 divisjon var et faktum. For første gang har vi et herrelag som skal spille i en divisjon som av NFF blir betegnet som toppfotball.  Vi gleder oss allerede til 2013.

///LES

Nå skal det avgjøres!

Sesongen 2012 avsluttes med lørdagens hjemmekamp mot nabo og rival Fjellhamar. Siste hjemmekamp mot Vestfossen ga oss våre første poengtap på egen bane da sluttresultatet ble skuffende 1-1. Men vi er fortsatt ubeseiret på eget kunstgress med svært imponerende 11-1-0 og hele 42-7 i målforskjell. Lørdag trenger vi den støtten vi kan få for å ta det store steget opp i 2 divisjon.

///LES

Interkrets G16 beholdt plassen i interkrets for sesongen 2013

Målet om interkrets spill i 2013 er oppnådd etter en spennende siste runde hvor mange lag kjempet om å unngå nedrykk. Våre gutter spilte 2 - 2 hjemme mot Follo etter å ha ligget under 0-2 til pause. En sjanserik 2 omg. med mange sjanser til begge lag endte med poengdeling. Med en god 97 årgang var det viktig for Skedsmo FK å beholde tilbudet om å spille på det høyeste nivået på østlandet. Gratulerer!!!

///LES

Fantastisk bra gutter

Alt snakk om høye skuldre og klarer ikke å levere når det gjelder, ble for alvor tilbakevist på Haraløkka i dag. Vi er bunnsolide bakover og sprudler fremover. Bøler skal ha for å prøve, men vi slipper de ikke til særlig mange muligheter.

Selvsagt kan vi stille spørsmålstegn ved at vi ”bare” vinner 2-0 etter å ha skapt et tosifret antall store sjanser, men jobben gjøres på en fantastisk måte og tre nye poeng på vei til 2 divisjon settes på kontoen.

///LES

Supporterutstyr til gi bort pris

Skedsmo FK ønsker å selge resten av supportergenserne samt shorts og strømper. Vi selger nå supportergensere til kun kr. 100,- Det samme tar vi for shorts, samt kr. 50,- for strømper(35 - 39). selv om vi i 2013 bytter utstyrsleverandør kan supportergenserne benyttes av alle foreldre. Kuult når alle på sidelinjen ser like ut. Sendt mail til jol@skedsmofk.no og bestill gensere(nesten gratis) til foreldrene på ditt lag. 

///LES

Nytt kretsmesterskap i boks

I kveld ble det klart at også oldboys, M 34, henter hjem kretsmesterskapet til Korset. Etter kveldens 9-4 seier borte mot Dalen er det ingen som kan ta igjen Skedsmogutta. Med 49 poeng på 19 kamper og 110-40 i målforskjell blir det et suverent kretsemesterskap. 

Vi gratulerer gutta og håper kretsmesterskapene i de to eldste herreklassene inspirerer de litt yngre i klubben. 

///LES

Damelaget med seier i første kvallik kamp

Det ble seier på bortebane mot Bærumsverk i første kvallik kamp. Skedsmo jentene vant en fortjent seier som burde vært større. Banespillet var jevnt fordelt, men jentene var solide bakover og skapte mange målsjanser.

///LES