SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Kr. 75 000,- til Skedsmo FK i lokalbidrag fra Lillestrømbanken

Skedsmo FK søkte i år om bidrag til de 4 x 3er banene som vi har kjøpt inn. Lokalbidraget er Lillestrømbankens bidrag til lokale tiltak i nærmiljøet, men det er medlemmene som stemmer frem bidraget. Så jo flere medlemmer eller venner som stemmer jo mer penger. I år ble det Kr. 75 000,- mens i fjor ble summen Kr. 109 000,- Håper flere stemmer på Skedsmo FK i 2020.

Tilstede for å motta sjekken var Styreleder Ole Andre og styremedlem Trude(se bildet). Takk til alle dere som har stemt på oss.

Lokalbidraget
///LES

Gratulerer !

En lang sesong er nå nesten over. Det legges ned en fantastisk innsats av spillere, trenere, lagledere, støtteapparat rundt det enkelte lag. Vi ønsker spesielt å gratulere flg lag med flotte plasseringer i AKF's kretsserier i sesongen 2019.

Åpning av det nye garderobeanlegget

Tirsdag 5/11 kl. 12.00 var det offisiell åpning av det nye gardrobeanlegget på Skedsmo stadion.

I tillegg til rep. fra Skedsmo Fotballklubb var ordfører Jørgen Vik, Kommunaldirektør i kultur Anne-Berit Haavind, Idrettsrådet ved Arne Kalstadstuen og Pål Tore Berg, Seksjonsleder Idrettsanlegg Vidar Bekkevold og Idrettskonsulent Pål Thoreid tilstede.

Og alle er vi veldig fornøyde og gleder oss til bruk

///LES

Ingen er Homo i 2. div

Onsdag 20/11 kl. 19.00 settes forestillingen: Ingen er homo i 2.div opp i samlingssalen på Tæruddalen skole.

Dette er et teaterstykke som setter lys på det å være ung og homofil, og være i et fotballmiljø.

Alle Skedsmo Fotballklubb sine lag fra 13 år bes priorietere dette stykket som er anbefalt å se av Akershus Fotballkrets.

Vi ønsker at trenere/ledere og gjerne foresatte er tilstede som publikum på forestillingen sammen med våre spillere.

Skedsmo A-lag stiller manns-sterke og vi forventer at oppmøte denne kvelden skal være like høyt prioritert som ved oppmøte til kamp.

Forestillingen er kostnadsfri.

///LES

Til alle som har avtale om kjøregodtgjørelse i Skedsmo FK, sesongen 2019.

Alt av kjøring i 2019 leveres i 2019, slik er reglene som myndighetene har bestemt. Det betyr at det er en fordel å få med mest mulig innen 5/11 2019 slik at det blir med på utbetalingen 15/11. Som de fleste av dere vet så er det VISMA reiseregningene skal registreres. Viktig at dere ikke overgår totalbeløpet for kjøring som dere har i avtalen. Da vil reiseregningen bli avslått. Jeg vet at det er vanskelig å treffe akkurat, men da må du gå litt under slik at den går igjennom.

///LES

Trenere på de ulike lagene for 2020 sesongen

Til info så mangler det fortsatt mange trenere, både hovedtrenere og trenere. Det er litt spesielt i år med litt flere trenere som velger å ta fri år eller gi seg helt. For oss så passer det dårlig da Kim Andre har nylig sluttet, Andre er i fødselspermisjon(gratulerer) og DL er sykemeldt. Ny SL, Per-Einar starter 1/11(kun en ukes tid unna).

Håper på forståelse fra alle at slike prosesser tar litt tid og PLEASE vær litt tålmodige. Det er ikke at dere ikke er ønsket, bare at det er litt tynt med ressurser. På forhånd takk for tålmodigheten.

///LES

Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Vi har ansatt Per-Einar Gjelsvik fra 01.11.2019. Per-Einar vil bekle begge rollene, både sportslig leder og trener A-lag herrer.

///LES

Ny periode på akademiet (uke 41 til 49)

I morgen (mandag) er vi i gang med ny periode på akademiet, dvs de treningene vi arrangerer utenom primærlagstreninger på Skedsmo Stadion.

///LES

Høstcamp - Uke 40

Uke 40 gjennomfører vi fotballcamp på Skedsmo Stadion

///LES

Trenerkurs høsten 2019

Ønsker du å bli en bedre fotballtrener? 

Vi kjører trenerkurs på Skedsmo stadion denne sesongen. 

Gå inn på mer info og trykk på linkene vedlagt for å melde dere på. 

///LES