SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Det er gitt klarsignal for gjenoppbygging av innbytter bås

Natt til langfredag ble innbytter bås - bortelag tent på og brent til grunne. Nå har kommunen sentralt gitt klarsignal til at vi kan bygge opp tilsvarende. Driftsjefen på stadion holder i trådene. Skedsmo FK er glade for den beslutningen. Byggingen skal gjøres så fort som mulig. Vi kommer tilbake med tidsestimat etterhvert.

///LES

Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad

Lokalbidraget: Nå er det mulig å stemme på Skedsmo Fotballklubb! 
Nå er det mulig å stemme på Lokalbidraget, og alle kunder i LillestrømBanken kan gi sin stemme i mobilbank.

///LES

Status NYTT garderobeanlegg og bytte av toppdekke på Sten-Tærud

Ting går ikke alltid som planlagt. Garderobeanlegget på Skedsmo stadion er forsinket, først pga. naboklage og deretter ble ikke byggesøknaden godkjent. Vi vet ikke hva dette vil si for fremdriften, men dessverre er jeg redd vi ikke har Garderobeanlegg på denne siden av sommeren.

Når det gjelder skifte av toppdekke så er det forsinkelse på oppstart pga lover/regler og bestemmelser rundt gummigranulat eller ikke. PLanlagt oppstart er okt/nov i år. Vet at mange hadde gledet seg til nytt dekke der, men der må vi smøre oss med tålmodighet.

///LES

Årets sommercamp

Årets sommerfotballskole nærmer seg med stormskritt.Årets sommercamp starter mandag 24. juni til torsdag 27. juni + ekstra tilbud på fredag for de som ønsker det.

///LES

3v3 målene har kommet til stadion

Skedsmo FK har kjøpt inn 4 stk 3er baner. Vi vil sette opp en 3er bane på Øvre banen er tanken. Neste helg vil vi sette opp en bane på Skedsmo senter.

///LES

Påminnelse !!!!!! Billetter til LSK - Haugesund kampen kan fortsatt hentes på på stadion under A-kampen lørdag 27/4 kl. 13.00 - 15.00 i speaker bua. Deretter blir resten liggende i postkassa til Skedsmo FK

En del av dere har sendt inn bestilling på GRATIS inngangsbiletter til Åråsen søndag. De ligger nå på kontoret på stadion. Så de som har anledning kan hente de når det passer.

///LES

Vi mangler innbytter bås til bortelaget på hovedbanen

Som kanskje noen har lagt merke til så er den ene innbytter båsen ved hovedbanen borte. Jeg har allerede fått spørsmål om når vi har en ny en på plass. Vel, så enkelt er det ikke. Kommunen driver i disse dager å rydder opp det som er igjen. Så skal vi se om dette er noe kommunens forsikring dekker. Skedsmo FK har ikke budsjett på hærverk, men intensjonen er selvsagt at vi skal ha noe på plass. Tålmodighet, er stikkordet

///LES

Vi, Skedsmo FK skal være æresgjest på Åråsen 28 april i forbindelse med tippeligakampen LSK-Haugesund

Klarer vi å dra 1000 spillere, trenere, ledere, foreldre, venner, bekjente, naboer mfl. fra Skedsmokorset på kamp på Åråsen ? Klare vi å fylle RB tribunen ? Inngangen på Åråsen er GRATIS

Men først skal vi imponere på trening på Skedsmo stadion kl. 17.00 med LSK spillere tilstede. 

///LES

Skedsmo FK gratulerer Kim Andre Pedersen med familie økning

Kim Andre har blitt pappa igjen. Denne gangen ble det en gutt. Han har en datter fra før. Fødselen kom 5 uker for tidlig, men det står bra til med både mor og sønn. Det lukter ny spiller i Skedsmo FK.

///LES

Nyttig vårmøte i Skedsmo FK, men skuffende oppmøte

Skedsmo FK er en stor klubb, men det så ikke slik ut på vårmøtet tirsdag 2 april på Tæruddalen skole. Takk til alle de som møtte opp og fikk med seg det aller siste. Nå skal også ungdomslagene stille med "KAMPVERTER". Nedenfor finner du link til NFF Akershus sin presentasjon.

///LES