SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Tiltak i høstferien (utviklingsskole / camp)

Det nærmer seg høstferie (uke40). Som vanlig arrangerer vi ekstratiltak i høstferien, som i alle andre skoleferier. Utviklingsskolen er nå FULLBOOKET, fortsatt plass på høstcampen.

///LES

Skedsmo FK og Lillestrømbanken har skrevet ny 3 års avtale

Lillestrømbanken vil fortsatt være general sponsor for Skedsmo FK. Vi i Skedsmo FK er glade for å ha Lillestrømbanken på lag i ytterligere 3 år.

Vi oppfordrer alle som er kunde i Lillestrømbanken til å gå inn på Lillestrømbanken appen og stemme på Skedsmo FK sitt garderobeprosjekt i lokalbidraget. Til dere som ikke er kunde i Lillestrømbanken om å sterkt vurdere det. Her kan det være penger å spare som Skedsmo FK medlem.

///LES

Påmelding akademiet august/september

Vi er godt i gang med akademitreninger denne høsten, men det er fortsatt ikke for sent å melde seg på for den første perioden.

///LES

Høstcamp - Invitasjon

Vi i utviklingsavdelingen invitere gutter og jenter 2006 til høstcamp med godt opplegg, høy funksjonalitet og bra sportslig utbytte.

Dette er første gang vi arrangerer og vi gleder oss over mulighetene vi legger til rette for. Tilbudet er for alle, samtidig så må man være genuint interessert i å lære mer.

///LES

Skedsmo FK er klare for Kvalitetsklubb Nivå 2 – Vil du være med i prosjektet?

Skedsmo FK er som den første klubben i NFF Akershus i gang med sertifisering til Kvalitetsklubb Nivå 2.
Kvalitetsklubb er et nasjonalt konsept utviklet sentralt i NFF. Hvor hovedmålet er  -  fotball for alle!

///LES

Trenerkurs 2018 - Meld dere på!

Skedsmo FK på Skedsmo stadion arrangerer trenerkurs. Alt fra barnefotballen til ungdoms kvelden.Trenerkurs i 2018 er satt opp og gjort klart.

///LES

J16/17 med seier i Hamar talentcup

Etter en godt gjennomført turnering så vinner Skedsmo J16/17 Hamar talentcup i helgen. 

Vi gratulerer spillere, ledere- og trenerteam. 

///LES

Anleggsstatus

Det skjer litt i forbindelse med oppgradering og fornyelse på anleggsfronten. Om det ikke skjer raskt så går det fremover med museskritt

///LES

Tilbake til skolen-camp (Uke 32 & 33)

Både i uke 32 og 33 arrangerer vi fotballcampen, "tilbake til skole-camp".

///LES

Dana Cup 2018

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Vi gratulerer også G16 kom til kvartfinale i A sluttspill, og G13 vant B sluttspill.

///LES