SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Til alle idrettslag, særforbund og idrettskretser

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

///LES

Parkering og mål og en del gladmeldinger

Som noen har merket - smertelig - så er det som i alle år parkering forbudt i Steinbråteveien. Bøtene for å parkere der er Kr. 900,-. Så har du ikke for mye penger du ønsker å bli kvitt, parker på parkeringsplassen nedenfor nytt garderobeanlegg.

Vi er mange lag i Skedsmo FK og skal vi bli gode må vi bli det sammen. RESPEKT, for de som skal trene etter dere, skyv målene ut på KORTLINJEN

Nå kommer det positive:

///LES

Forebygg mot skader og invester i gode innleggssåler

Forebygg mot beinhinne betennelse, rygg problemer og andre belastningsskader. Skedsmo FK har inngått en avtale som gir spillere, foreldre, ledere og andre kjente god pris på innleggssåler. Dette anbefales på det sterkeste. Gå inn på www.godfot.no

///LES

Vidar Gundersen ny hovedtrener for A-laget.

Vidar kommer fra trenergjerning i Vålerenga damer og cup finale til Skedsmo stadion. Han har tidligere vært trener i Lørenskog A-lag og LSK rekrutt. Vi ønsker Vidar lykke til i ny jobb.

///LES

Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

KONTAKT DOMMERANSVARLIG I SKEDSMO FK, JON SPANTELL DERSOM DETTE ER AV INTERESSE

Rekrutteringsdommerkurs

Årets første rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion, lørdag 27. januar 2018. Påmeldingsskjemaet til kurset finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs18_1

///LES

Undervarme anlegget byttes ut

Skedsmo kommune har bestemt at vi skal gå over fra fyring med Gass til Fjernvarme. Vi blir ikke første klubb som fyrer med fjernvarme i Skedsmo kommune. Planen er at anlegget skal være på plass rundt 15 desember. Hvordan dette blir med tanke på undervarmen på hovedbanen vet vi ikke. Men de lærdes sier at det blir like bra som med gass. Kostnadene for fyringen blir muligens noe høyere, men hva gjør vi ikke for miljøet. Skedsmo FK vil fortsatt styre bruken av undervarme til kunstgresset.

///LES

Avancia

Skaff deg Fotball medlemsskap på AVANCIA

///LES

IHUS med kjempetilbud i forbindelse med åpningen av nytt Skedsmosenter med nye lokaler

Ta kontakt dersom noen av dere foreldre kjenner noen som skal selge bolig eller leilighet

///LES

Til dere som ikke har ført alt av kjøregodtgjørelse ennå!!

Viktig at dere som skal ha mer i kjøregodtgjørelse for 2017 sender det til jol@skedsmofk.no senest 5 november. Det vil ikke bli betalt ut kjøring for 2017 i 2018.

///LES

Idrettsmassasje på Skedsmo stadion starter opp onsdag i uke 41 - BOOKING FØR KL. 12.00 TIRSDAG - ANBEFALES

Skedsmo FK har inngått en avtale med Cecilie Bibow. CB gir massasje på legger, rygg, nakke med mer. Du kan velge om du ønsker 30min, 60min eller 90min. Fint om dere informerer spillerne/foreldrene.

Reserver møterom 4 her!

///LES