SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Nyheter

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk

Her tilbys det både behandling av plager, men også hjelp til å lage (skade)forebyggende- og prestasjonsfremmende styrketreningsprogrammer.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.
Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Skedsmo FK Alver, Gaseller og Stjerner var maskotter under Champions league kamp mellom LSK Kvinner og Brøndby på Åråsen

22 maskotter fra Skedsmo FK stilte opp på Åråsen og masjerte inn sammen med spillerne. En god opplevelse for spillerne og kanskje får vi se flere av maskottene i "voksen" versjon i Champions league senere?

Skedsmo J02 sølvvinnere i årets Adidas Cup, klassen J15.

Det er vel å merke at Skedsmo J02 fikk bronse i årets Dana cup og sølv i årets Adidas cup, og vi er allerede sikret en medalje i årets serien med 3 kamper igjen å spille. Gull i serien er fortsatt i rekkevidde, og den avgjøres antagligvis i hjemmekampen mot Rælingen fredag 13.10.

Vi gratulerer!!!

Sykler på stadion

Disse to syklene har ligget på stadion i over en uke.

Høstcamp

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 40 (høstferieuka), arrangeres høstcamp på stadion for spillere f. 2010 - 2005.

Her blir det mye fotball og lek, samt pause hvor det serveres varmmat.

Meld dere på : )

HØSTCAMP17.pdf 604,27 kB

Viktig møte for Skedsmo FK, Skedsmo Ishockey og Skedsmo Isdans.

Er du fornøyd med Skedsmo stadion sine fasiliteter trenger du ikke å møte. Mener du at vi har vokst ut av Skedsmo stadion du møte 21 september. Si din mening på møtet eller hør hva politikerne sier. Er det nødvendig å vente 4 år før man jobber videre med nytt idrettsområde etter avslag?

Skedsmo stadion og klubbene der taper kampen om barn- og ungdommen. Hvem vinner jo sofa, spill og party(og det som det fører med seg). Skal vi kunne konkurrere må vi ha noe å konkurrere med. Møt opp å bidra til fortgang i planene om nytt idrettsområde. Hvordan ønsker du at oppveksten for dine barn skal være ?

Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, får Skedsmo FK sine lag også i høst år et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til å se

Norge - Nord-Irland søndag kl. 20.45

Trenere og ledere i Skedsmo FK

Skedsmo FK har som de fleste vet kvalifisert seg for Kvalitetsklubb. Dette betyr ikke at man kan sole seg i kvalitetsklubb glansen, men at vi søker stadig nye mål. Målet er at vi ønsker å tilby kurs, både lederkurs og trenerkurs. Trenerkursene starter nå i oktober og vi håper at akkurat DU har lyst til å lære enda mer om det å være trener, enten for kun barnefotball – ungdom eller begge deler. Trener – C-lisens er på hele 60 timer, men er delt opp i 4 deler(2 av delene er barnefotball). Du må ikke ta alle 60 timene nå, men kan ta en og en del. se mer info ved å trykke på linken: https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/trener/nff-c-lisens/#Toppen

Nora spilte hele kampen mot Sverige

Skedsmo FK spiller Nora var sterkt delaktig i Norges 2 - 1 seier over Sverige tirsdag 5 september. Nora spilte stopper hele kampen. Ny kamp torsdag 7 september mot Sverige. Lykke til Nora!!!

Se høst tilbud fra Avancia

Mulighet for å bli sprek nå som høsten nærmer seg med stormskritt. Kort tid til jule ribba skal fordøyes. Det må forberedes og Avancia vet hvordan