SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Noen få viktige endringer i reiseregulativet for 2018

Gå inn på linken og last ned reiseregningsskjema som skal brukes i 2018 som ligger under

NYTTIG og reiseregulativ og ta ut siste skjema

///LES

Ringnes blir SKEDSMO FK's nye leverandør

Etter flere år med Coca Cola blir det nå Ringnes produkter som selges i kiosken til sommeren. Skedsmo FK satser på et fruktbart samarbeid med Ringnes.

///LES

På Skedsmo stadion kan du få løst opp i musklaturen

Forebygg mot stive muskler, vond rygg, problem med ledd og ankler hos Cecilie. Bransjens billigste muskel massasje får du på Skedsmo stadion. Sjekk linken for ledig tid: http://www.skedsmofk.no/Nyttig/Booking-Idrettsmassasje-Skedsmo-Stadion

Se omtale fra en av damespillerne som har benyttet seg av Cecilie:

///LES

Umbro drakter kommer i løpet av 14d

Vi har noen drakter i str. 164, S og XS. Vi legger ut på nettsiden når vi har fått drakter ++.

///LES

Tirsdag 16 januar

Som de fleste sikkert har sett så snør det forholdsvis mye på Skedsmokorset i dag. Det jobbes på spreng, spesielt på 11er banene siden det er kvalik kamp til interkrets der i dag. Utfordringen er ikke selve måkingen, men å få frest bort snøen slik at vi får hel bane. For å få dette til er vi nok avhengig av at det slutter å snø snart. 

På de andre vinterbanene vil det være mye snø, men det er mulig å drive aktivitet men forbered dere på noe annet en fotball.

///LES

Kunne du tenke deg og bidra rundt A-laget til Skedsmo FK. De spiller i 3 div.??

Har du lyst til å bidra i støtteapparatet rundt A-laget herrer, ta kontakt med Jørn Ove Lunder jol@skedsmofk.no eller på tlf. 91818301

///LES

Arne Ullereng – en av de store i Skedsmo-fotballen moderne historie

– gikk bort julaften i en alder av 73 år. Etter mange års kamp mot den snikende sykdommen måtte han til slutt gi tapt og sovnet stille inn på den store dagen. Arne Ullereng vokste opp på Leirsund, men spilte i enkelte perioder på Skedsmo for yngre lag. Etter militærtjenesten fikk han fast plass på Lillestrøm Sportsklubbs A-lag i 1966, men etter det ble det – først to år i Leirsund – og så da han flyttet til Skedsmokorset ble det Skedsmo som ble klubbens i hans hjerte. Arne Ullereng var den selvskrevne lagkaptein, var spillende trener, sikkert og god midtstopper eller midtbanespiller. En lei kneskade hindret han endel, men han fortsatte å spille på A-laget i flere år etter det. Etter sin aktive karriere ble det trenerkurs og mange treneroppgaver. Først i egen klubb – og så en periode for Lillestrøm/Fram der han tok denne klubben opp på fjerde nivå – kun ett nivå under storebror på den andre sida av jernbanelinja. Etter dette trente Arne juniorlag i Skedsmo FK – og utviklet mange av de spillerne som skulle prege A-laget gjennom 80 og 90 tallet. Arne har fulgt klubben sin fra tribunen gjennom alle år – og har hatt sin faste plass på tribunen blant gruppa fra 1970-laget. I løpet av årets høstsesong har helsa stadig blitt dårligere – og plassen sto derfor ofte tom, men telefonoverføring av resultatene til hjemmet i Gjerdrum har han satt stor pris på. Nå har lagkapteinen gått fra borde, men minnene vil for alltid være med oss.

 

1970-laget 

///LES

Nå er fyrverkerisalget i gang for fullt

Som de fleste vet har vi tidligere år hatt Fyrverkeri salg på Skedsmo senter. I romjulen 2017 har vi ikke fått lov til det, men vi har en avtale med leverandør som selger på Coop Extra, Brånåsen. Vis frem dette på mobilen når du handler og du vil få god pris, se bildet. Vi ses på BRÅNÅSEN http://viewer.ipaper.io/spectra-norge/hoveddm/

///LES

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Til alle idrettslag, særforbund og idrettskretser

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

///LES

Parkering og mål og en del gladmeldinger

Som noen har merket - smertelig - så er det som i alle år parkering forbudt i Steinbråteveien. Bøtene for å parkere der er Kr. 900,-. Så har du ikke for mye penger du ønsker å bli kvitt, parker på parkeringsplassen nedenfor nytt garderobeanlegg.

Vi er mange lag i Skedsmo FK og skal vi bli gode må vi bli det sammen. RESPEKT, for de som skal trene etter dere, skyv målene ut på KORTLINJEN

Nå kommer det positive:

///LES