SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

KONTAKT DOMMERANSVARLIG I SKEDSMO FK, JON SPANTELL DERSOM DETTE ER AV INTERESSE

Rekrutteringsdommerkurs

Årets første rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion, lørdag 27. januar 2018. Påmeldingsskjemaet til kurset finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs18_1

///LES

Undervarme anlegget byttes ut

Skedsmo kommune har bestemt at vi skal gå over fra fyring med Gass til Fjernvarme. Vi blir ikke første klubb som fyrer med fjernvarme i Skedsmo kommune. Planen er at anlegget skal være på plass rundt 15 desember. Hvordan dette blir med tanke på undervarmen på hovedbanen vet vi ikke. Men de lærdes sier at det blir like bra som med gass. Kostnadene for fyringen blir muligens noe høyere, men hva gjør vi ikke for miljøet. Skedsmo FK vil fortsatt styre bruken av undervarme til kunstgresset.

///LES

Avancia

Skaff deg Fotball medlemsskap på AVANCIA

///LES

IHUS med kjempetilbud i forbindelse med åpningen av nytt Skedsmosenter med nye lokaler

Ta kontakt dersom noen av dere foreldre kjenner noen som skal selge bolig eller leilighet

///LES

Til dere som ikke har ført alt av kjøregodtgjørelse ennå!!

Viktig at dere som skal ha mer i kjøregodtgjørelse for 2017 sender det til jol@skedsmofk.no senest 5 november. Det vil ikke bli betalt ut kjøring for 2017 i 2018.

///LES

Idrettsmassasje på Skedsmo stadion starter opp onsdag i uke 41 - BOOKING FØR KL. 12.00 TIRSDAG - ANBEFALES

Skedsmo FK har inngått en avtale med Cecilie Bibow. CB gir massasje på legger, rygg, nakke med mer. Du kan velge om du ønsker 30min, 60min eller 90min. Fint om dere informerer spillerne/foreldrene.

Reserver møterom 4 her!

///LES

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk

Her tilbys det både behandling av plager, men også hjelp til å lage (skade)forebyggende- og prestasjonsfremmende styrketreningsprogrammer.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.
Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

///LES

Skedsmo FK Alver, Gaseller og Stjerner var maskotter under Champions league kamp mellom LSK Kvinner og Brøndby på Åråsen

22 maskotter fra Skedsmo FK stilte opp på Åråsen og masjerte inn sammen med spillerne. En god opplevelse for spillerne og kanskje får vi se flere av maskottene i "voksen" versjon i Champions league senere?

///LES

Skedsmo J02 sølvvinnere i årets Adidas Cup, klassen J15.

Det er vel å merke at Skedsmo J02 fikk bronse i årets Dana cup og sølv i årets Adidas cup, og vi er allerede sikret en medalje i årets serien med 3 kamper igjen å spille. Gull i serien er fortsatt i rekkevidde, og den avgjøres antagligvis i hjemmekampen mot Rælingen fredag 13.10.

Vi gratulerer!!!

///LES

Sykler på stadion

Disse to syklene har ligget på stadion i over en uke.

///LES