SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Oppstart lag 6 åringer f. 2011

Vi starter opp med treninger for 6 års lag 5/9.

Meld dere på innen 30/8.

Foreldremøte med info om klubben er 4/9.

///LES

Til spesielt jentetrenere eller jentespillere som ønsker å bli trenere - Grasrottrener delkurs 1 – 9-10 september

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer) – 9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

///LES

J2003 vant Norway Cup

Skedsmos Jenter 14 årets vinner av Norway Cup 2017
 Fantastisk innsats av jentene som har spilt seg bedre og bedre for hver kamp. Jentene trodde på seg selv og på hverandre, sammen klarte de å gå helt til topps i Norway Cup. Utrolig bra
 Takk til alle som har støttet og heiet på jentene ⚽️
 
 Vi gratulerer jentene med seieren.

///LES

PRESSEMELDING

A-lagets hovedtrener Knut Aga JR har valgt å trekke seg som hovedtrener for A-laget til Skedsmo FK. Årsaken til dette er stort arbeidspress i jobb samt helse. Vi i Skedsmo FK takker Knut Aga JR for den jobben han har lagt ned i Skedsmo FK sitt A-lag, og ønsker han lykke til videre.

Kjetil Moren Bråthen og Kristian Hage vil lede laget videre på trening og kamp.

///LES

Rekrutteringsdommerkurs

Rekrutteringsdommerkurs for jenter arrangeres 20. august kl 10:00 – Skedsmo stadion.

Dette kurset er for jenter født i 2001 eller tidligere. Dersom det er noen jenter født i 2002 og gutter født 2001 eller tidligere som også har lyst å delta, så meld dere på, dersom det er ledige plasser så får dere delta.

Kurset er primært for jenter denne gangen (som ønsker å dømme kamper i 9er og 11er der kretsen setter opp dommere). Det vil også være mulig for gutter å melde seg på, men hvis maksgrensen for deltakere blir nådd prioriteres jentene. Deltakerne bør ha fylt 16 i år, eller gjøre det i løpet av sesongen. (For jentene kan vi gjøre unntak her hvis det er plass ledig på kurset.)

Kurset holdes av Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig. Malin var på jentemøte i
Årets tredje rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion søndag 20. august klokka 10:00 til 17:00. Kursholdere er Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig). Kursdag to er enten tirsdag 22. eller torsdag 24. august. (Man velger en av dagene ved påmelding.)

///LES

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer)

9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

https://www.fotball.no/…/klubb-leder-…/trener/nff-c-lisens/…
•Vite hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
•Vite hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
•Trenerne skal spesielt å ha oversikt over hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring på dette aldersnivået. De nasjonale rammeplaner er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene.

///LES

Dana Cup

Hei alle dere som er kontaktpersoner/trenere for lagene våre under sommerens store fotballbegivenhet:Nå er det like før avspark for årets Dana cup, og store deler av Skedsmo FKs virksomhet forflyttes til Hjørring og omegn en ukes tid.Etter årets Dana cup skal klubben og lagene våre bli husket for fotballglede og gode prestasjoner både på og utenfor gressmatta.Vi i Skedsmo FK er gode representanter for Fair play fotballen, og handlingene og holdningene våre preges av verdiene RESPEKT, ÅPENHET og SAMHOLD.Følgende tiltak gjør alle Skedsmolagene under årets cup:

///LES

Til alle dere som skal på turneringer i sommer

Skedsmo FK kontoret holder åpent ut uke 27. Til dere som skal på turnering i sommer så er det lønnsomt å ta en tur innom kontoret og kjøpe supporter genser og/eller flagg. Se nettshoppen til Skedsmo FK med SUPER GODE PRISER

http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Supporterutstyr/Skedsmo-FK-flagg

http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Supporterutstyr/Supportergenser

Flagg er det kun noen få igjen av, mens vi har mer gensere i str. 164/XS til L/XL. Kle inn alle foreldrene i supporter klær.

Til de lag som skal ha vimpler til turneringene kan de hentes hos Trude Bye som vil være i Danmark, TLF. 907 92 906

Ikke nok med det, men Trude vil også ha med Flagg og Supporter gensere nedover til Danmark. Så hvis du ikke rekker og handle her kan du gjøre det der.

Genser KUN Kr. 100,-

Flagg Kr. 200,-

///LES

Sommerstengt

SFK kontoret er steng i uke 28, 29 og delvis 30. Adm. er tilbake til vanlig åpningstid fom torsdag 27/7.

///LES