SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Jenterekrutteringsprosjektet 2017

Jenterekrutteringsprosjektet 2017
Torsdag 1.juni kl 20:00 inviterer vi ALLE jenter mellom 13 og 17 år som er eller har vært aktiv i Skedsmo FK til et felles jentemøte. Møtet avholdes i Samlingssalen på Sten-Tærud skole og varer ca 1 time.

Formålet med møtet er å rekruttere jenter til andre roller i innad klubben, enten som trenere eller dommere. Jentene sitter på masse verdifull kompetanse og erfaringer som kan styrke jentefotballen i klubben vår. Akershus fotballkrets vil informere om prosjektet hvor kvinnelige trener og dommere forteller som sin hverdag. Her vil også representanter fra styret i Skedsmo FK informere om hvilke aktiviteter som planlegges i jentefotballen fremover.

///LES

Nora tatt ut på J15 landslaget

Vår egen Nora J2002 er tatt ut på J15 landslaget og samlingen som skal foregå 21 - 25 juni 2017 i Stavanger. Skedsmo FK er stolte og ønsker Nora lykke til i Stavanger

///LES

IHUS og Skedsmo FK = SANT

Megler firmaet IHUS som holder til på Skedsmo senter og Skedsmo FK har inngått en samarbeidsavtale. Ved å benytte seg av IHUS når du skal selge bolig vil alle medlemmer, foreldre venner og bekjente kunne forvente seg gode priser

///LES

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.

///LES

Til deg som har konto i Lillestrøm banken

Skedsmo FK har mistet litt terreng i lokalbidraget. Vi trenger din stemme!!!

Status for Lokalbidraget er nå oppdatert per 15. mai. https://lillestrombanken.no/sponsorat/lokalbidraget/stem

Fortsatt mange kunder som ikke har brukt sin stemme, så det er fortsatt tid til å påvirke dem til å stemme på dere frem til 11. juni !...

See More

Stem på Lokalbidraget - LillestrømBankenGi din stemme på Lokalbidraget, der LillestrømBankens kunder deler ut 3 millioner kroner til lokale lag og foreninger.lillestrombanken.no

///LES

Skeid og Skedsmo best i Kiwi Grønn cup

Skedsmo FK vant G14 klassen, mens Skeid vant G13 klassen. Kiwi grønn cup er i G13 og G14 klassen en ren breddeturnering. Vi ønsker lag som spiller i 2 div. og nedover. Kiwi grønn cup ble en jevn turnering hvor det ble mange uavgjort kamper og maks ett mål seire i de fleste kamper. Dette er også intensjonen med turneringen. Dette er en turnering hvor det er den typiske bredde som skal delta. Takk til alle deltagende lag for god sportsånd og stor Fair play holdning

Mange lag deltok også i G11 og G12 klassen. Takk til alle lag, spillere, trenere og ledere for god innsats. Takk også til alle foreldre og turneringsledelsen. Uten dere ville vi ikke kunne oppleve den fantastiske glede på Skedsmo stadion.

Flere bilder ved å se hele artikkelen

///LES

J 19 søker flere spillere

Jenter 19 år består både av J19 spillere og spillere på Skedsmo Damelag. Til kamper har vi også med noen J17 spillere. De fleste er fra Skedsmokorset, men vi har også jenter på laget fra andre steder på Romerrike. Noen har vært med siden vi startet opp som J00-lag i 2006, resten har kommet til etterhvert. Vi har nå en blanding av 99, 00, 01, 02 og 03 jenter.

Vi ønsker å få flere spillere til J19. Har du som mål å utvikle deg videre som fotballspiller og lyst å spille i 1.divisjon J19 ? Ta gjerne kontakt med oss - på mail eller telefon til lagleder.

Vi har et godt miljø i laget, gode kvalifiserte trenere og støtteapparat. Du vil bli tatt godt i mot hos oss. I løpet av 2017 skal vi i tillegg til seriekamper også delta på flere cup'er.

///LES

Skedsmo FK har en fordelsavtale med Skedsmo naprapatklinikk.

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk. Her får du både informasjon, råd og treningsøvelser/-program.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.
Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Klinikken drives av Thomas Lund Johannesen som ofte er å se på stadion. Han er inne i sitt tredje år med fysisk- og skadeforebyggende trening på G19, og vil i år også hjelpe G15/16 med behandling og rehabilitering av skader.
Du trenger ingen henvisning fra lege for å booke time, da det er privat praksis.

Les mer om Skedsmo Naprapatklinikk på www.skedsmonaprapatklinikk.no og følg oss gjerne på facebook www.facebook.com/skedsmonaprapatklinikk

///LES

EN STEMME FRA ELLER TIL BETYR VELDIG MYE!!!!!

Har du konto i Lillestrømbanken gå inn og stem på Skedsmo FK

Til orientering har vi lagt ut oppdatert liste over status på Lokalbidraget pr 19. april på bankens hjemmeside.

https://lillestrombanken.no/sponsorat/lokalbidraget/stem

///LES

OBS.... OBS alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

Vi inviterer alle Skedsmo FK sine lag til fest når Ull/Kisa kommer på besøk i NM kampen mot Skedsmo A-lag herrer, onsdag 26.04.17 kl 1800. Ull/Kisa har startet sesongen på en utmerket måte og ligger nå på 3 plass i OBOS ligaen(1 div.). Skedsmo FK har også startet bra og leder 3 div. David mot Goliat, men cup er cup:-). Klisjeen hvor var du når Oddvar Brå brakk staven kan få en ny klisje.

///LES