SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Takk til alle som stilte opp på vårmøtet

120 - 130 stilte opp på vårmøtet tirsdag 28 februar. Det betyr at det er mange gode ledere og trenere i Skedsmo FK. I dette antallet var også A-lag herrer og damelaget. En god rød tråd igjennom vårmøtet hvor verdier ble presisert gjennom alle innlegg, fra Ronny Nilsen til Trond Ivar Døvle fra kretsen og videre. Knut Aga JR ønsket flere tilskuere på hjemmekampene og ønsker at barnefotballen skal benytte seg av A-lagsspillerne og støtteapparatet på A-laget. G/J02 spillerne Nora og Brage fortalte om sin hverdag som fotballspiller i Skedsmo FK. Takk til vår generalsponsor Lillestrømbanken som hadde stand hele kvelden. Også takk til SLM og Comet Sport som også hadde stand og bidratt med premier til lotteri på inngangsbilletten. Lykke til med sesongen.

Beklager at møtet tok lengre tid enn planlagt. Læring til neste samling. 

///LES

Kvalitetsklubb hva er det?

Skedsmo FK er sertifisert som Kvalitetsklubb, Nivå 1. Viktig at trenere og ledere går inn på link http://skedsmofk.no/Om-SFK/Kvalitetsklubb og leser om hva dette betyr for deg. Skedsmo FK er stolt over ditt bidrag til Kvalitetsklubb sertifiseringen!!

///LES

MYE NEDBØR I NATT BYR PÅ PROBLEMER

Selv etter gjentatte mailer og innlegg på nettsiden vår er det tydelig at det ikke hjelper. I dag tidlig stod det flere mål på hovedbanen. De fleste kan tenke seg hvordan det blir å få bort våt snø fra banen. takket være akademiet er de nå flyttet. I tillegg til det står det 6 mål på langsiden som gjør at det tar lang tid å få fjernet snøen. Dette vil føre til at det tar lang tid(dager) for å få fjernet snøen. Husk at vi har Sten-Tærud, 7er banen og Øvre banen som skal måkes. 

///LES

Det er nytt rekrutteringsdommerkurs 19. mars. Påmeldingsfristen er 14. mars.

Vi vil veldig gjerne ha med tidligere spillere, personer i støtteapparatet rundt ett lag, eller spillere som kanskje ikke satser for fullt lenger. Finnes det en eller to personer i den kategorien i din klubb? Kanskje ei jente?

-          Hvis alle i klubben får vite om kurset kommer det kanskje en rekrutteringsdommer fra alle klubbene i kretsen. Da er vi på god vei til å bli enda bedre i dommerseksjonen, så lagene får de dommerne de fortjener!

-          Det er veldig fint hvis dommerkontakten i klubb får denne eposten videresendt så snart som mulig.

Info om kurset: https://www.fotball.no/kretser/akershus/dommer/artikkel/2017/rekrutteringsdommerkurs/

Lenke til påmeldingsskjema: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs17_2

///LES

NFF Akershus arrangerer Barnefotballseminar i LSK hallen lørdag 25. mars fra kl. 14.00.

I den forbindelse ønsker vi å invitere en jente og en gutt (10-åringer) med trenere fra hver klubb til dette seminaret. Alle trenere som er engasjert i barnefotballen i de forskjellige klubbene er invitert.

Vi ønsker at barna skal få delta i en økt som er rigget NFF Akershus og at trenere i etterkant kan dele erfaringer og kunnskap med utgangspunkt i økta, men også innenfor andre temaer.

Se link til påmelding.

https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/artikkel/2017/varens-store-fotballordag/

Barna som deltar møter direkte opp i LSK hallen kl. 14.00

///LES

Nye regler og forholde seg til fra 2017 sesongen

  1. 1.       Lagledelsen oppgaver og arbeidsområde

Trenere, lagledere, fysioterapeuter osv. som er påført kamprapport og kan oppholde seg lovlig i den tekniske sone under en kamp inngår i begrepet og vil heretter betegnes som «lagledelse(n)» 

Forholdet mellom dommer(teamet) og lagledelsen forutsettes å ha grunnlag i normal folkeskikk og gjensidig respekt. Det erkjennes at det ikke er mulig å være enig hele tiden, men uenighet er ingen unnskyldning for å opptre på en slik måte som er skadelig for fotballens omdømme. Lagledelsen oppfordres om å

  • instruere eget lag på en positiv måte
  • kun ha fokus på eget lag og dets innsats

Følgende og lignende handlinger er uforenlig med NFF syn på hva som er aktsom og ansvarlig opptredenfor lagledelsen(jf. Regel 1 pkt.9)

  • Åpenbart gestikulerer/protesterer mot avgjørelser, eller å henge ut dommer(teamet)
  • Oppsøke dommer(teamet) i pausen
  • Unnlater eller ikke takker for kampenetter kampslutt

Avvik fra ovennevnte vil medføre rapporter/bortvisninger!

Dialog etter kamp med dommer(teamet) er viktig for å kunne både avklare situasjoner og regelverk, skape rom for erfaringsutveksling og nullstille seg etter kampen. For å gi begge parter nødvendig tid til refleksjon og roe ned kan en fra lagledelsen inviteres til samtaler med dommer 20 minutter etter kampslutt.Dersom personer fra lagledelsen oppsøker i pausen eller umiddelbart etter kampslutt, skal detreageres på protester og ytringer.

Flere regler får du her: https://www.fotball.no/lov-og-reglement/spilleregler/

///LES

Body'n'Brains AS leverer idrettsmassasje på Skedsmo Stadion hver onsdag 15:00-21:00 - Fortsatt ledig tid

Idrettsmassasje kan hjelpe for å forebygge treningsrelaterte problemer og redusere risiko for skader samt behandle stram og øm muskulatur og redusere restitusjonstid.

30 min kr 350,-

60 min kr 700,-

Betaling med vipps eller kontanter

Gå til Body'n'Brains nettside www.treningpåjobben.no og velg "timebestilling" i menyen for å finne tid for behandling. For mer informasjon kontakt oss på post@bodynbrains.no eller tlf: 47679824

///LES

Sportslig Leder har permisjon

Kim Andre Pedersen har permisjon i Skedsmo FK. Fra 8 februar og ut året skal Kim Andre heve lønn i FK Jerv. FK Jerv spilte kvalifisering til tippeligaen som de fleste husker. Kim Andre, skal utvikle den sportslige strukturen i FK Jerv. Kim Andre, satte seg på flyet til La Manga i dag tidlig.

Vi ønsker Kim Andre lykke til med nye utfordringer i 2017

///LES

Skedsmo Fk Vårmøte

Skedsmo FK Styret, Lu og adm. ber alle holde av TIRSDAG 28/2 kl. 18.30 til årets vårmøte på Tæruddalen Ungdomsskole samlingssal.

Banen er stengt for treninger i det samme tidspunktet slik at alle skal ha mulighet til å delta.

Alle personer i Skedsmo Fk inviteres herved til kick off vårmøte.
Vi ønsker at alle trenere og lagledere prioriterer denne eventen, slik at vi sammen kan utvikle oss best mulig.

AGENDA:

///LES

Samarbeid med Skedsmo naprapatklinikk

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.

Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Se mer

///LES