SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Sponsor - Holt/Vestvollen salget er igang

Som alle kjenner til så har vi hatt samarbeid med Rema 1000 på Skedsmokorset. 

Etter god dialog og mye salg av brød har vi nå startet opp salg også på Holt/Vestvollen. 

Løp og kjøp "Skedsmo brødet" og støtt Skedsmo med 2 kr. 

///LES

G19 spillere opp i A-stallen

Skedsmo er stolte og fornøyde med spillere som utvikler seg i egen klubb, tar nye steg og får muligheten til å spille seniorfotball hos oss. 

Inn mot neste sesong har 3 spillere født 1999 blitt tilbudt kontrakt med A-laget. Alle tre er ekte Skedsmo spillere og har spilt her hele livet. 

Vi gratulerer Sindre F. Myhre, Martin F. Evensen og Jostein R. Kvale. Etter en strålende sesong med mange gode kamper i både G-19 og senior 4 divisjon. 

///LES

Regler for Åpne treninger- Kilde: Akershus Fotballkrets sin nettside

Flere klubber tilbyr prøvespill og gjestespillere. Er spilleren forsikret?

Både sommeren og høsten er en tid på året hvor mange klubber annonserer med "åpne treninger" og inviterer spillere fra andre klubber til å prøve seg i ny klubb. Det er mottakende klubb som har ansvar for spilleren under denne aktiviteten - og må da påse at spilleren er forsikret.

///LES

Til dere trenere og ledere som får dekket kjøregodtgjørelse

Minner om at 2016 fotballsesongen nærmer seg slutten. Det samme gjelder regnskapsåret 2016. Det betyr at alle som har mer utestående kilometer ihht kontrakt for 2016, må sende reiseregning til Jørn Ove Lunder senest 5 november. Utbetaling er 15/11.

///LES

Nytt opplegg på Skedsmo Fotballakademi

Mandag 5. september startet vi opp vårt optimaliserte akademitilbud i regi av Skedsmo Fotballakademi - SFA.

Vi tilbyr ekstratreninger for barn og unge i alderen 8 til 12 år.

Vi jobber med å utvikle individuelle ferdigheter, samt å utvikle gode holdninger på og utenfor banen, som er i henhold til klubbens verdien - samhold, respekt og åpenhet.

Se mer for påmelding. 

///LES

Til tross for et ufyselig vær møtte lagene opp til arrangementet rundt siste A-kamp på Olympiastadion

Arrangementet gikk i hovedsak ut på å hedre 15 av våre lag som har tatt medaljer i serie og store turneringer i 2016. Hele 15 lag har vunnet medaljer, 13 av lagene møtte og ble honorert med Pizza og brus til hele laget på Peppes Pizza. Dette MÅ gjøres i 2016. Hele gildet sponses av Lillestrøm Banken. Ikke nok med det, men Lillestrøm Banken sponset GRATIS inngang for alle. Tusen takk til Lillestrøm banken. Avancia, som er en god samarbeidspartner for Skedsmo FK var til stede for å vise tilbudet med rabaterte priser.

Styret solgte hamburgere, takk for oppmøte og jobben dere gjorde. Familien Løkse Nilsen stilte "mann sterke" med Mor, far og datter. Knall bra.

Lillestrøm Banken som har etablert seg på Rodin bygget fikk innrammet A-lags drakt. Morten Eriksen representerte Lillestrøm Banken. Han er forøvrig vår kontaktperson. Etter kampen fikk A-laget pokal fra NFF Akershus krets ved Tone Elstad.

Takk til alle som bidro enten med arrangementet eller ved å delta på arrangementet. Skedsmo FK sin Visjon om å skape samhold på Skedsmokorset ble virkelig til realitet lørdag 22 oktober 2016 med 4-500 mennesker innom stadion. 

///LES

Oppretthold formen utenom sesong – et fire ukers treningsprogram.

Fotballsesongen nærmer seg slutten for de fleste og det innebærer en kort periode uten kamper og med mindre treninger for mange.

Et mål i denne perioden er å forberede seg til en ny sesong ved å hvile.

Dette innebærer en relativt stor forandring av belastning gjennom uken for mange, og man bør være bevisst på at det ikke skal mange ukene til før formen begynner å dale. Mitt råd er å opprettholde en viss form, selv om det er tid for hvile.

///LES

Møt opp på Skedsmo stadion lørdag 22 oktober kl. 16.00 for å hedre alle våre medaljører gjennom sesongen samt A-lagets siste seriekamp mot Sander - GRATIS INNGANG for alle

Årets begivenhet på Skedsmo stadion går av stabelen lørdag 22 oktober Kl. 16.00 i forbindelse med siste A-lagskamp mot Sander. Da blir det grilling av hamburgere samt masse sosialt. Vi håper på tilskuerrekord på A-kampen med rundt 1000 tilskuere. LILLESTRØM BANKEN sponser GRATIS INNGANG for alle spillere, ledere, foreldre, besteforeldre, venner og ukjente denne dagen. En stor takk til vår hovedsponsor. I pausen ønsker vi at alle lag som har tatt medalje i serie og i større turnering som NC og DC skal annonseres og hylles på gressmatta, samt motta en KJEMPEOVERRASKELSE. Det er kun de lagene som kommer med spillere og ledere som vil motta KJEMPEOVERRASKELSEN. Er det feil på listen, gi meg beskjed: jol@skedsmofk.no

///LES

Kjempetilbud på Comet Sport

Comet Sport i Lillestrøm har kjempetilbud onsdag 19 og torsdag 20 fra 10-19.

Se mer info i vedlegget. 

///LES

A - lag herrer er seriemestere m. flere

A- lag herrer har etter en tøff og meget sterk sesong blitt seriemestere i sin avdeling i 3 divisjon. 

Dette betyr at man neste år er klare for "opprykk" til ny 3 divisjon. En divisjon som både blir spennende og tøff. 

Vi gratulerer trenere, spillere og øvrig støtteapparat med en imponerende sesong. 

Vi gleder oss alle til nye utfordringer. 

Men, det er flere som har gjort en god sesong. Les mer..

///LES