SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Norge - San Marino

Tirsdag 11. oktober kl. 20:45 møter Norges herrelandslag San Marino til VM-kvalik på Ullevaal Stadion.

Kampen ligger under prosjektet  «Vi heier på Norge» dvs. at vi som Kvalitetsklubb i prinsippet får billettene gratis.

Ved påmelding betales et depositum på kr. 100,- pr. billett, som betales tilbake på slutten av sesongen dersom billetten blir benyttet.

Billetter bestilles her: http://skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Vi-heier-paa-Norge/Norge-San-Marino

Bestillingsfrist: Onsdag 5. oktober kl. 12.00

LSK kvinner kommer til SFK stadion.

LSK Kvinner kommer til Skedsmo stadion

Har du lyst å se på når Norges beste fotball-damer som kommer til Skedsmo og skal holde treningen til damelaget vårt.

Tirsdag 27.09 mellom kl 1700 – 1830 vil 6 spillere fra troppen til LSK og 1-2 av trenerapparatet være tilstede på treningsfeltet på Skedsmo stadion.

Vi ønsker Skedsmo sine yngre jentelag til å komme å se på treningen, kanskje det blir en mulighet for å ta et bilde med nettopp din favorittspiller etter treningen.

Skedsmo høstcamp - Er du den neste A-lags spilleren?

Årets høstfotballskole varer fra mandag 3.okt til torsdag 6.okt – og alle dager fra kl. 0900 - 1430! Morgentilbud før og etter er mulig.

Kiwi Grønn Cup 2016 - en suksess

Helgen 10. og 11. september arrangerte Skedsmo Fotballklubb Kiwi Grønn Cup i klassen G11, G12, G13 bredde og G14 bredde.

Lilletøyen stakk av med seieren i G13 og Holmlia i G14. Gratulerer !

Overgangsvinduet er STENGT

Deadlineday har de fleste hørt om. Det mange ikke kjenner til er at for amatører, det vil si alle spillerne i fra ungdomsfotballen også har en deadlineday. Det vil si at etter 12 septemper og frem til 1 januar kan ikke spillere melde overgang fra en klubb til en annen. DET GJØRES IKKE UNNTAK FRA DENNE REGELEN.

Dommerregninger og prosedyrer i forbindelse med kamp

Oppfordring fra dommeransvarlig i kretsen:

1. Vi har jevnlig henvendelser fra dommere som ikke har fått betaling innen fristen på sju dager. Det er fint hvis dere kan minne alle lagledere på prosedyrene for håndtering av dommerregninger så vi kan stramme inn litt på dette området ut sesongen.

-          Jeg er klar over at noen dommere sliter med å fylle ut regningene slik de skal, men alle saker jeg får inn på dette tar vi umiddelbart med dommeren. Det er et toveis samarbeid for å få denne løsningen til å fungere så optimalt som mulig, så hvis dere kan gi en påminnelse til laglederne skal jeg fortsette jobben med dommerne.

1. Prosedyrer i forbindelse med kamp

-          Noen ganger i løpet av sesongen møter det dessverre ikke dommer på kamp. Årsakene til dette varierer, men det er en medisin som kan minimere denne utfordringa mye. Hvis alle lagledere sender sms (eller ringer) til dommer dagen før kamp blir slike utfordringer avdekket, for da får vi på kretskontoret tid til å løse utfordringa. Finner man først ut at dommer ikke kommer til kamp rett før avspark er det som regel lite vi får gjort.

-          Mitt ønske er også at lagleder dagen før kamp informerer dommer om hvilke prosedyrer klubbene har for dommerregninger. For noen klubber er det kanskje et alternativ å motta dommerregningen på epost, og i så fall kan legleder informere om dette i forkant. (Hvis lagleder/klubb helst vil ha en papirutgave er dette naturligvis mindre relevant, men i fremtiden vil nok løsningen bli papirløs.)

Avancia - tilbud

Avancia fyller 10 år og i den forbindelse så kjører de kampanje. Se kampanjen som vedlegg.

Skedsmo FK har stand på Huseby

Skedsmo FK vil ha stand, hvor vi viser frem noen av spillerne våre. Det vil bli konkurranser med triksing og presisjonsskyting. Vi ønsker alle velkommen innom.

Lørdag Kl. 12.00 - 16.00

Søndag Kl. 12.00 - 16.00

Små føtter er godt igang

Lørdag 27 og søndag 28 august er det/og har det vært Skedsmos små føtter turnering.

Det var strålende vær på lørdag, og mer overskyet på søndag.

Mange barn, mange voksne og mye fotball for store- og små.

LillestrømBanken er hovedsponsor sammen med Transportsentralen under årets turnering.

Oppstart lag barn f. 2010

Skedsmo Fotballklubb starter nå opp med fotball for barn f. 2010.

Fyll ut dette skjemaet for å melde opp.

Noen spillere f. 2010 har deltatt på trening gjennom vinteren/våren. De trenger ikke fylle ut dette skjemaet da de er reg. i vårt system.

Skjemaet blir også levert til alle barn i 1. klasse på Åsenhagen, Sten-Tærud, Vardeåsen, Brånåsen og Kjeller skole via postmappa på skolen i uke 34.

Barn f. 2011 som vi begynne vil bli satt i en egen gruppe dersom de er mange nok.