SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

J2004 i RB

Etter den strålende seieren under Dana cup fikk også jenter 2004 Alver en liten sak i RB.

Se mer her: http://mobil.rb.no/sport/breddefotball/skedsmo-fk/gikk-til-topps-i-dana-cup/s/5-43-332188

Oppsummering Dana cup 2016 og takk til alle som bidrar i SFK.

Jentenes år i Dana Cup, seier til J12 sammen med mange andre gode prestasjoner.

J2004 fulgte opp fjorårets G2002 med seier i Dana cup.

Dag 2 og nok en flott dag på Skedsmo stadion med mange flinke barn

Det er lovet litt mer forfriskende dag med litt nedbør fredag, men det er bare å ha med regntøy og godt humør så gjør vi dagen til nok en positiv dag.

Nedenfor ser dere noen bilder fra dagens Fotballskole. Følg også Facebook siden vår hvor det hver dag ligger en film snutt med intervju av deltagere(Ved spørsmål til FB ta kontakt med Richard)

Skedsmo sommercamp REKORD i antall påmeldte nå 185. I 2013 hadde vi 178 påmeldte. Dette blir kjempegøy!!!

Årets sommercamp vil starte onsdag 22 juni og vare frem til og med lørdag 25 juni.

For mer informasjon kan du klikke deg inn og se på vedlegget.

Vi satser på masse barn, fint vær, flinke instruktører og gode mat.

Meld dere på sommerens happening.

Antall påmeldte er nå: 185 barn/ungdom

Skedsmo FK beklager ovenfor Klubbportalen

Skedsmo FK la ut en artikkel på nettsiden hvor vi fortalte at Klubbportalen saksøker Skedsmo FK. Dette er en missforståelse hvorpå Skedsmo FK har beklaget ovenfor Klubbportalen.

Frist for levering av reiseregninger er 24 juni

Til trenere og spillere som er under kontrakt. For utbetaling av juni(frem til 24 juni) er fristen for levering til jol@skedsmofk.no 24 juni. Disse vil bli utbetalt 30 juni(normalt 15 juli). Forskyvelse i frist og utbetalingsdato skyldes ferie tid. Håper dette ikke blir noe problem.

3 div herrer: Årdal - Skedsmo 1 - 3

Årdal - Skedsmo  1 – 3 (0 – 3)

Årets andre langtur for gutta gikk til Årdal denne helgen, grunnet lang reise på kampdag ble det organisert avreise fredag med påfølgende overnatting på Golsfjellet ved Per’s hotell for den best mulige forberedelsen til kamp.

Alle jentelag i Skedsmo FK!!! Møt opp på Skedsmo Stadion tirsdag 14.juni mellom kl. 17.00-18.00

Hei alle sammen.

Vi får besøk fra LSK Kvinner.

5-6 spillere med trenere kommer og skal gjennomføre en trening med vårt damelag (utvidet med 6-7 fra J17)

Vi håper jentene deres og dere har anledning til å stille for å kikke på.

Vet at J14 har kamp, men flott om øvrige lag stiller.

Garantert masse fin inspirasjon :)

Skedsmo Stadion tirsdag 14.juni kl. 17.00-18.00

Flott om dere tar denne videre med gruppa deres

Helt sikkert motiverende for våre trenere og ledere også.

Rune

3 div herrer: Skedsmo - FUVO 2-1

Da var det klart for en ny storkamp på stadion mellom 2 seriefavoritter i årets sesong i 3 divisjon (avd 3) Skedsmo – FUVO.