SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Kim Andre tatt ut på A-lisens

A-lisens er den høyeste trenerutdanningen du kan ta i regi av NFF i Norge. Kurset starter 27 juni og går over flere helger samt innlevering av teori oppgave. Vi ønsker Kim Andre Lykke til!!

///LES

Kjell Ove Hansen ny styreleder i Skedsmo FK

Tirsdag 10 mai avholdt Skedsmo FK et ekstraordinært årsmøte. Med 9 stemmeberettige tilstede ble Kjell Ove Hansen klappet inn enstemmig som styreleder. Lykke til!!!

///LES

ETF G19- Skedsmo G19 junior 1 div: 0-14

På en solfylt søndag reiste G19 til Eidsvoll for å fortsette den gode trenden, og alle var sultne på å plukke tre nye poeng.

Innstillingen var at vi var nødt til å være våkne og blø for drakten. 

///LES

Fotballmødrenes aften, ta med venninner : )

LillestrømBanken inviterer alle mødre i Skedsmo FK med venninner til å lære mer om pensjon, slik at du kan være bedre forberedt til dette. Påmelingsfrist iløpet av mandag 9/5.

For å krydre det hele – så legger vi på et kurs om tapas og vin der du vil lære litt om hvilken vin som passer best til ulike tapasretter.

Sted: Scene 5, Lillestrøm Kultursenter
Tid: Onsdag 11.5 kl 18. Varer til ca 20:30. se link: https://lillestrombanken.no/fotball

///LES

3 div herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

Endelig var gutta tilbake etter et forsmedelig tap mot Hauerseter 0 - 1 forrige helg, dette var en kamp vi absolutt også burde vunnet etter å ha hatt ballen i 80 av 90 min ila kampen.

///LES

G19 1.div: Skedsmo - Ullensaker Kisa 3-0

Helgen sniker seg på og G19 kler seg i Skedsmos farger. Fredag kveld skal brukes til å blø for drakta, og på motsatt banehalvdel står Ull/kisa.

Vi er sultne på tre nye poeng. Kisa har vært en utfordring for oss tidligere, og er et lag med god fysikk som spiller i lengderetning. 

///LES

Norway Cup øker prisene

Norway Cup har bestemt at alle spillere som deltar må ha ett såkalt D-kort. Dette vil koste hver spiller Kr. 300,- i tillegg til påmeldingsavgiften som nå er redusert til Kr. 2500,-. Allikevel vil dette bety totalt en dobling i kostnader for lagene som melder seg på. Fjellhamar, Lørenskog og Skedsmo FK har sendt brev til Norway Cup ledelsen, se link til brev og svar fra NC.

///LES

5 div herrer: Skedsmo 3 - Skjetten 2

En kald og regnfull kveld på stadion var ikke nok til å vippe Skedsmo 3 av pinnen mot Skjetten 2.

Etter tap i første seriematch har Skedsmo 3 snudd skuta, og laget som ble tippet på direkte nedrykk av lokalfotballen har kun sluppet inn to mål på de tre siste kampene. 

///LES

Skedsmo G15 (2001) gr.3 stormer videre!

G15 har gjort en strålende sesong så langt og er veldig motiverte for fortsettelsen. 

///LES

SAMMEN blir vi gode!

“Great moments are born from great opportunities” 

SAMMEN blir VI gode!

///LES