SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

J2004 Alver ønsker flere spillere!

Vi er Skedsmo Alver J-04 som vil gjerne ha flere spillere.

Vi er et lag som trener sammen, spiller kamper sammen, reiser på fotball turer sammen og har andre aktiviteter sammen.

Vi har jenter fra alle 3 barneskolene på Skedsmokorset så du kjenner sikkert noen.

A-lag herrer 3 div: LSK 2 - Skedsmo 3-4

Bortekampen mot LSK 2 i LSK hallen ble en kamp som inneholdt alt man kan ønske seg i en fotballkamp.

Fra det helt begredelige til det helt fantastiske, og ingenting er vel bedre en å vinne slike kamper :)

J17 uttak EM

Vi gratulerer Vilde Birkeli med J17 uttak til EM i Hviterussland.

Sluttspillet vil være fra 29 april til 17. mai.

Vi gratulerer Vilde og ønsker henne masse masse lykke til.

Vårmøte var bra suksess!

I går ble det gjennomført vårmøte på Tæruddalen.

Godt over 50 ledere og trenere møtte.

Vi hadde en utrolig bra 45 minutters kronikk/foredrag av Per Anders Nordengen.

Vi selger Skedsmo FK brød!

Skedsmo Fotballklubb har inngått en avtale med Rema 1000 på Skedsmokorset v/ Skedsmo senteret.

Brødet heter Sponsorbrød og har Skedsmo logo på hyllene der brødet er. For hvert brød som selges går 2 kr  til klubbkassen til SFK.

Foreløpig står det "Sponsor brød", men fra Skolestart vil vi få nye poser m/ logo

Damelaget: Skedsmo - Fjellhamar 3-3

Seriestart 2 div Skedsmo Damer

Endelig var Dagen med stor kommet, damelaget startet serien i 2 div hjemme mot Fjellhamar.

Det er dette vi trener for i både snø og kulde, og vi gleder oss til hele vinteren.

Har du glemt å melde deg på !!!!? Vårmøte i SFK - trenere og ledere rundt lagene!

Agenda: “ Livet som en kamp et foredrag med humor og alvor om samhold, åpenhet og respekt “

Vi inviterer alle trenere, ledere og lagsroller fra alle lag til vår-møte i regi av Skedsmo Fotballklubb. (6-19 år)

Dato: Torsdag 14/4 kl. 1800-2030.

Sted: Tæruddalen ungdomsskole - samlingssalen

Meld deg på så snart som mulig til: trine@skedsmofk.no

Damelaget med seriestart i dag!

Skedsmo sitt stolte og ambisiøse damelag har første seriekamp i dag.

På motsatt side av banen står rivalene Fjellhamar. Vi ønsker spillere og trenerteam lykke til i kveld.

"Korset er Porsche"

En god generalprøve for A-laget mot 2 div. laget Tynset

En god gjennomføring av A-laget hvor hele 23 spillere fikk vist seg frem. Resultatet ble 4-0(2-0) etter scoringer av Didrik Mostue, Ludvik Benco, Anthony Davies og Simen Rustadbakken. Kommende lørdag 9 april kl. 16.00 er det første seriekamp mot Jevnaker. Velkommen skal dere være:-)

Fotografering av alle våre lag og utvalg

Også i 2016 skal Skedsmo Fotballklubb gi ut sesongprogram med bilde av lag og utvalg, til alle husstander på Skedsmokorset.

Fotograferingen foregår i samlingssalen på Sten-Tærud skole 4/4, 5/4, 11/4 og 12/4. Se tidsskjema:

Fototider_ut.xls 38,00 kB