SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Gutt 1

Nyheter

Landslagsaktuell keeper til Skedsmo FK

Ingeborg f.00 bor på Maura og har spilt på guttelag i Nannestad samt Bjerke sine fotballjenter. Ingeborg er fast inventar på kretslag og region. I 2015 er det landslaget som er målet og hun ligger godt an til å kunne nå det målet. I begynnelsen av januar var Ingeborg som eneste 00 spiller i Norge tatt ut til NO 1 prosjektet for keepere. Vi ønsker Ingeborg lykke til i Skedsmo FK. 

///LES

Mange medaljer i Inne-KM

Inne-KM gikk av stabelen i helgen og som alltid gjorde Skedsmo lagene det sterkt. 

Sjekk alle resultatene her:

///LES

Avancia

Møt opp på Avancia 19 - 21 januar. Se tilbud fra Avancia

///LES

Sten-Tærud, Øvre og 7er kunstgress

Vinterbanene våre er glatte pga regn og deretter kulde. Mandag 19 januar jobbes det med disse banene. Banene blir saltet og vi håper det vil hjelpe. Viktig at dere som trener på disse banene også legger opp til alternativ trening. Om ikke aktiviteten er med ball er det viktig at det gjennomføres en aktivitet.

///LES

Telefon gjenglemt på toalettet torsdag 15 januar

Vi fant en telefon torsdag kveld rundt kl. 19.00 på ett av toalettene i klubbhuset. Telefonen(HTC) kan hentes på klubbkontoret. Det ligger forresten en telefon til her som er funnet på bygget. Dette er en IPhone.

///LES

Nye reiseregulativ satser for 2015

Se statens nye satser og nytt skjema for kjøregodtgjørelse http://skedsmofk.no/Nyttig/Reiseregulativ

Nytt av året er at regnskapskontoret vil behandle reiseregningene. Dette betyr at frist for innlevering er den 5 hver måned for å få utbetalt den 15 i samme måned. Det er de samme regler som vi har hatt tidligere også, men selv med for sen levering har man fått betalt den 15. Dette vil ikke skje i 2015. 

///LES

Skedsmo Fotballakademi - Oscarutdeling

Som vanlig så har Skedsmo akademiet arrangert årets Oscar utdeling. I år var det ikke like mange som i fjor, men allikevel så var vi 40 stykker. 

Barna møtte opp med godt humør og godterier. 

Se bilder fra kvelden og priser. 

///LES

Skedsmo G16 spiller interkrets også i 2015.

Skedsmo G16 er blitt tildelt plass i G16 interkrets (for spillere født 1999 og 2000) også kommende sesong. 

Dette er klubb, trenere og spillere utrolig godt fornøyde med. 

I den forbindelse så ønsker hovedtrener Pål Stian Eriksen kontakt med spillere som har ambisjoner, ønsker å trene mye og vil bli vurdert for en seriøs treningsgruppe som ikke spiller i Skedsmo i dag. 

Ta kontakt med hovedtrener på eriksen-fotball@hotmail.no; eller på tlf: 468 15 525

///LES

Godt nytt år 2015

Som de fleste kjenner til så har Skedsmo FK vært forhandler for Svea fyrverkeri i rom julen. Takk til alle dere som har støttet klubben ved å handle hos oss samt formidlet til venner og kjente at de må handle fyrverkeri på Skedsmo stadion. Fra lørdag til onsdag har det blitt omsatt for ca. Kr. 220 000,- Dette er vi kjempefornøyd med. Dette gir klubbkassen i overkant av Kr. 30 000,-

///LES

Påminnelse Skedsmo FK med fyrverkeri i Romjulen

Skedsmo FK har løyve til å selge Fyrverkeri i romjulen. Viktig at våre medlemmer, naboer og bekjente benytter seg av de mange gode tilbud som de vil få i fyrverkeributikken. Spre budskapet til alle venner og bekjente. Vi selger SVEA fyrverkeri med god kvalitet og rabaterte priser. Se bombarden og super tilbudet. Utsalget blir ved det nye garderobeanlegget mellom 27 desember og varer frem til nyttårsaften.    

Åpningstider:

Lørdag 27/12 til 31/12 Kl. 12.00 - 18.00 

///LES