SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

Hauerseter - Skedsmo 2-1 UFF! UFF! UFF!

I går var sesongens 4.treningskamp for Skedsmo herrer. Det gikk ikke som man hadde forventet seg. På UKI spilte man mot et rutinert og godt organisert Hauerseter lag.

Hva gjøres ved akutte skader?

Hva gjør man ved akutte skader i trening og kampsammeheng.

Her er en ryddig oversikt over hva man skal/bør gjøre.

Presentasjonen er laget av Thomas Lund Johannessen v. A-klinikken - Naprapat.

Videointervju med Tommy Stovner

A-laget har kommet godt i gang med sesongen 2014 og i den sammenheng har vi tatt ett nytt intervju med Tommy Stovner. Vi gikk igjennom årets støtteapparat, spillerstallen, treningskamper, interne og eksterne spillere, de unge spillerne som hospiterer og kort om hva som skjer fremover.

Link til intervju: http://youtu.be/mQBcujp4INs

Snøbrøyting

Vi hadde store utfordringer i går torsdag 13 februar med snøbrøytingene. I tillegg til at det falt til dels mye kram snø var det mange mål ute på banene både på Sten-Tærud og Skedsmo stadion. Sten-Tærud tok lang tid pga målene og det tar lengre tid å brøte kram snø.

NM- Kvalifiseringskamper i dag - Møt opp!

I dag begynner sesongen for alvor for noen av våre lag. NM kvalifisering er noe vi setter høyt i klubben og noe vi ønsker deltagelse i.

I dag går følgende kamper

Skedsmo J 16 (99-98) - Fjellhamar kl. 1830-2000 på Skedsmo stadion

Strømmen - Skedsmo G19 (97-96-95) kl. 2015-2200 på Strømmen stadion.

Møt opp og se deilig Skedsmo spill med kombinasjoner, veggspill, finter og mål.

60 Skedsmo FK ledere møtte til info møte på Sten-Tærud 10 februar 2014

Det var hyggelig å se så mange Skedsmo FK ledere, lagledere og trenere på info møte mandag kveld. Det ble en kort gjennomgang av mange punkter som er viktig i forhold til driften av laget og ikke minst Skedsmo FK. Takk for oppmøtet og vi ses helt sikkert utover i sesongen og ikke minst på vår møtet som Akershus Fotballkrets avholder på Åråsen 26 mars.

Se presentasjonen her http://skedsmofk.no/Om-SFK/Organisasjon/LU og hold deg oppdatert på LU sin nettside.

Treningskamp A-laget Skedsmo - Nesodden 6-1

På lørdag ettermiddag møttes to lag som begge spilte i 2.divisjon foregående sesong. Både Skedsmo og Nesodden sine lag endte med nedrykk til 3.divisjon.

Begge lag har ambisjoner og satser på topp 3.plasseringer og har som mål om å være aktuelle for opprykk til 2.divisjon igjen i løpet av ett par sesonger.

Skedsmo akademiet på Kurland cup i helgen

Skedsmo akademiet hadde med seg 5.lag på Kurland cup i helgen.

Vi hadde med oss 2. lag født 2004 og 2005 som spilte opp i 2003 klassen. Guttene klarte seg meget bra mot både 1 og 2 år eldre spillere.

G2003 spilte mot 2003 lag og vant alle kampene overlegent. Det samme gjorde G2002 akademiet. Utrolig bra spilt av alle akademilagene og godt gjennomført.

Mange Skedsmo spillere på sonetiltak og kretslag i aksjon denne helgen.

I helgen var det samlet til kretslagsturnering og nok en gang var det mange Skedsmo spillere representert. Både fra sone 2001 til kretslag G/J98-99

På J2000 var det hele 4 spillere som spilte kretslagskampen for J00. Utrolig morsomt.

Flere barnelag på Lillestrøm banken cup

Mange av våre fremadstormende barnelag var på Lillestrøm cup foregående helg og det ble spilt mye god fotball fra våre kommende stjerner.

Se mer for bilder av Skedsmo 2006 Bjørner. De spilte mot Ready Akademiet, LSK Mår og Søndre Høland. Gode representanter for Skedsmo FK.