SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter

G13 2001 er igang med å hente pokaler

Skedsmo 2001 var påmeldt i LYN cup med 2.lag.

Ordinærklassen (A-sluttspill): Semifinaler: Frisk Asker Vettre vs Langhus B: 1 – 4 Lyn 2 vs Skedsmo 2: 0 – 4

Finale: Langhus B vs Skedsmo 2: 2 – 4

Skedsmo 1 tapte 4-1 over Heming i kvartfinalen som vant overlegent finalen mot Bærumsløkka i turneringen. Dette viser en stor bredde i dette års trinnet med mange homogene og konkurransedyktige spillere på flere nivåer. Utrolig moro.

Guttelaget G15 spiller kvalifisering for G16.1div

Se under for kampene og terminlisten.

Skedsmo FK - resultater 2013

En lang sesong nærmer seg slutten og her er en oversikt over resultatene til våre lag fra 13-19 denne sesongen.

Ingen store høydare resultatsmessig, men allikevel godkjent overall. Vi gleder oss allerede til ny sesongoppkjøring og nye pokaler som skal vinnes.

Skedsmo akademiet vokser og vokser

Skedsmo Fotballakademi bare vokser og vokser og flere medlemmer kommer til.

Se mer.

Skedsmo 2001 på Hamar talentcup

Skedsmo lagene som reiste opp til Hamar talentcup for 2001 med 2.lag beit godt ifra seg.

For en imponerende 2001 gjeng klubben har. Og enda flere spiller kommer undenifra.

Høstmøte kretsen

Kretsen arrangerer høstmøte på

Åråsen tirsdag 5. november kl. 18-21

Alle som ønsker å delta er velkommen.

Vi fra Skedsmo melder oss på samlet. Send derfor en mail til trine@skedsmofk.no innen 30/10 kl. 15.00 dersom du ønsker å delta : )

Skedsmo mot Moss G16 - 6-1 seier

Skedsmo tok imot Moss G16 på lørdag og dette ble en spennende kamp.

Med total overkjøring og 6-1 seier så ble interkretsplassen for guttelaget sikret. Nå er målet 3.poeng mot Nordstrand og fortsatt klatring på tabellen.

Vi gratulerer spillere, trenere og støtteapparat med sesongen som er blitt vel gjennomført og målsetningen er nådd.

Skedsmo akademiet 2001 på turnering i Hamar

Skedsmo 2001 akademiet G13 reiser til helgen opp til Hamar for å delta på turnering for gutter født 2001.

Skedsmo Old Boys med sterk prestasjon

Oldboysgutta kunne ikke være noe dårligere en veterangutta og dro i land en 7-5 seier hjemme mot Gjelleråsen i siste kamp og en ren seriefinale hvor begge lag sto med 9 poeng før kampen...

G16 interkrets - Fjellhamar mot Skedsmo 2-3 - For en kveld

Lokaloppgjøret ble like spennende som man kunne håpe på og ikke minst når Skedsmo laget reiser hjem med 3.poeng i sekken. Utrolig bra og en herlig Champions league kveld på Fjellhamar.