SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 2.divisjon damer: LSK2 - Skedsmo 2-1

Gutt 1

2.divisjon damer: LSK2 - Skedsmo 2-1

Bookmark and Share
2.divisjon damer: LSK2 - Skedsmo 2-1

LSK Kvinner 2 var dagens motstander i LSK hallen.

Vi var på forhånd klar over at dette ville bli en tøff kamp fra start og forberedelsene i garderoben var tydelige.

Vi må ligge tett oppi LSK fra start og presse de høyt, på deres egen hjemmebane. Vi velger å tro at vi klarte å ødelegge strukturen deres, og vi var absolutt på høyde og i perioder var vi også farligere enn LSK.

Det var jevnt utpå banen og i det 42 minuttet slår Vilde inn en ball til Tonje, som stusses videre til Veronica. Keeper kommer ut og Veronica klarer å komme forbi og setter 0-1. Det står seg til pause

I 2 omgang forventer vi at LSK skal presse og komme raskt oppi oss, noe de også gjør. Både LSK og Skedsmo har flere gode sjanser, LSK kanskje de fleste og etter 60 minutter utligner de. LSK trykker godt på og Ingeborg blir satt på prøve flere ganger og holder oss inne i kampen. Etter ca 75 minutter slår Thea en herlig pasning til Marianne som spiller vegg med Veronica. Veronica står nesten alene på 7m og har en kjempemulighet til at Skedsmo går opp i en 1-2 ledelse men, målet uteblir dessverre.

Litt feige blir vi kanskje på slutten og lar LSK få lov til å vende opp og spille sitt spill.

I det 82 minuttet er det LSK som får sin mulighet til å gå opp i ledelsen og dessverre for oss klarer de de og kampen ender 2-1.

Neste kamp for Damene er på stadion hjemme mot Lyn kl 1500. Og som alltid ønsker vi oss publikum som støtter oss. Velkommen skal dere være