SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3 div herrer: Årdal - Skedsmo 1 - 3

3 div herrer: Årdal - Skedsmo 1 - 3

3 div herrer: Årdal - Skedsmo 1 - 3

Årdal - Skedsmo  1 – 3 (0 – 3)

Årets andre langtur for gutta gikk til Årdal denne helgen, grunnet lang reise på kampdag ble det organisert avreise fredag med påfølgende overnatting på Golsfjellet ved Per’s hotell for den best mulige forberedelsen til kamp.

Følgende oppsummering av Kampen 4/6

Dette skulle fort vise seg å være et smart valg og meget godt organisert av Jonny J Foruten godt vær og gode forberedelser ble også turen en skikkelig balsam for sjelen opplevelse, med stor fasinasjon over hvor vakkert Norge er i fjellheimen for de fleste av oss som kanskje ikke har kjørt så mye rundt i vårt eget land og tlf kameraene ble flittig brukt både til og fra Årdal av de fleste J

Etter en 2,5 timers kjøretur i vakkert landskap fra Gol til Årdal lørdag, var det endelig klart for kampstart mot et bra fotball lag som lå rundt midt på tabellen i denne tøffe avdelingen og slike bortekamper vet vi alltid blir tøft.

Alt var likevel ikke rosenrødt denne dagen da både Simen og Eivind måtte kaste inn håndkle rett før kamp med henholdsvis skade i helen på Simen og en tiltagende hamstring på Eivind. Heldigvis har vi spillere som kan gå inn og gjøre en jobb når det trengs og Knut gjorde de nødvendige endringene som skulle til for et balansert lag som skulle vise seg å være mer enn gode nok til å gjøre jobben.

Kampen settes i gang og Skedsmogutta skulle fort sette standarden for første omgang med ballinnehav og tøffe taklinger fra start, dessverre resulterer dette i en uheldig kollisjon mellom Nicklas og en Årdal spiller allerede etter 7 min som skulle sende begge av banen for resten av kampen grunnet identisk kneskade på spillerne, og for oss kommer Glenn inn i Nicklas sin posisjon.

Skedsmo kjørte virkelig denne omgangen og etter 17 min skulle dagens første Skedsmo scoring komme fra Didrik, da han blir spilt opp fra forsvaret, tar med seg ballen til venstre med mann i rygg og bestemmer seg for å prøve ett skudd med venstreslegga J og for et skudd fra 30m som går inn ved motsatt stolpe, finnes bare en Didrik Mostue J Gutta fortsatte å kjøre omgangen og 2 – 0 skulle komme etter 25min ved Ludvik, da Didrik nok en gang var sentral og hedder ned et innlegg til Ludvik i boks som setter ballen sikkert i mål J Ikke nok med det så skulle vi få 3 – 0 ved Åretun like før pause etter et flott forarbeide fra Sander ute på kanten. Årdal skaper et par farligheter i 1 omgang uten at dette skulle påvirke spillet vårt i første omgang og en fortjent 3 – 0 ledelse til pause.

En underholdende 1 omgang med godt banespill, variert og direkte til tross for gressunderlag som ikke var alt for bra.

Første 10 min av 2 omgang startet der hvor 1 omgang sluttet, men dessverre uten uttelling i denne perioden selv om vi fort burde økt ledelsen med litt marginer. Etter dette faller vi litt i intensitet og Årdal ser ut til å ha mye krefter igjen og kjører oss til tider tøft, dette resulterer i at vi aldri kommer skikkelig ut og får tatt kampen høyt nok i banen. Årdal viser virkelig hva som bor i dem når de er «på» Årdal skulle også få sin redusering til 1 – 3 etter 55 min på straffe etter en litt merkelig situasjon med Langerud i boks. Årdal spilleren setter straffen trygt i mål og får skikkelig vitamin innsprøyting etter dette.

Heldigvis har vi en opplagt Martin i mål denne kampen hvor han i 2 omgang gjør 3 fantastiske matchvinner redninger for oss og sørger for at vi før lønn for strevet etter 60min god fotball.

Alt i alt en meget fortjent seier for gutta, til tross for til tider stort press i 2 omgang fra Årdal.

Vi takker Årdal for kampen og vakker natur J

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Nicklas – Langerud – Nikolai – Åretun

Midtbane: Sander – Kenneth – Ludvik

Angrep: Peder – Didrik – Anthony

17 min 0 – 1 Didrik (ass Langerud)

25 min 0 – 2 Ludvik (ass Didrik)

45 min 0 – 3 Åretun (ass Sander)

55 min 1 – 3 Preben Strypet (Årdal str.)

Gule kort:

Skedsmo: Kenneth Stovner – Kristoffer Langerud – Ludvik Benco – Peder Kristiansen.

Årdal: Brett Jason Fellows

Benyttede Reserver: