SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3 div herrer: Skedsmo - FUVO 2-1

3 div herrer: Skedsmo - FUVO 2-1

3 div herrer: Skedsmo - FUVO 2-1

Da var det klart for en ny storkamp på stadion mellom 2 seriefavoritter i årets sesong i 3 divisjon (avd 3) Skedsmo – FUVO.

Følgende oppsummering av Kampen 28/5 mot FUVO.

Skedsmo - FUVO 2 – 1 (1 – 0)

Dette er 2 lag som har ligget i toppen i 3 divisjon de siste årene og kriget om hvem som er best, for øvrig er det 2 lag som definitiv representerer 2 ulike stil arter innen fotballen, hvor Skedsmo ønsker å fremstå som ballbesittende og varierende, mens FUVO de senere årene har frontet mye det vi kjenner som kontringsfotball med å ligge lavt, ta hurtige overganger og ellers lange baller i bakrom på hurtige spisser.

Til tross for store motsetninger i spillestil ble det en meget god 3 divisjons kamp denne lørdagen, kampen starter jevnt de første 10 min og et overraskende FUVO som spilte mer ballbesittende i denne perioden enn det vi noen gang har sett J

Og kanskje derfor den jevne starten ?.

Men etter de første 10 min er det Skedsmo gutta som kjører mer eller mindre hele omgangen ut, og vi blir vitne til den store forskjellen på lagenes filosofi. Vi er gode pasningsvalgene, offensive backer i angrep, gode i spill vending fra Simen’s dype rolle i midtbanen og ikke minst ettertrykk når vi er i angrep. Og om ikke det var nok så var vi periodevis flinke til å utnytte mellomrommet til FUVO gang etter gang i angrepene våre.

Pauseresultatet viser ikke særlig godt hvor overlegne Skedsmo gutta var i denne omgangen, da vi til tider rundspiller FUVO og skaper noen virkelige store sjanser uten å score. Men heldigvis skulle gutta få betalt før pause i en omgang som fort kan betegnes som årsbeste J og ingen stor overraskelse at det var Didrik som skulle sette sin første for dagen etter et perfekt slått innlegg fra Åretun fra venstre side, Didrik setter hodet til og limer ballen i krysset J en fantastisk scoring.

For å illustrere den stor forskjellen i 1 omgang etter åpnings minuttene, skal det sies at FUVO måtte sette opp frispark fra 70 meter for å komme i angrep, så man kan vel si at defensiv struktur også var fantastisk i denne omgangen.

En meget positiv pauseprat fra Knut og fokus på arbeidsoppgaver videre i kampen sto i sentrum, det var en meget motivert gjeng som gikk ut til 2 omgang.

Kampen skulle endre en del karakter i denne omgangen og ikke fordi vi gjorde det noe spesielt dårligere, men kanskje først og fremst fordi FUVO endret sin stil og begynte å spille mer ballbesittende og dermed klarte å flytte laget høyere i banen, åpenbart at Ørjan hadde sett noe han måtte endre på i pausen.

2 omgang ble langt jevnere uten at dette forringet kvaliteten på kampen og det var 2 gode lag på banen i denne omgangen. FUVO skulle også få betalt for å komme mer med i kampen spillemessig og utligner til 1 – 1 etter 50 min ved Kim Brenna som tidligere spilte for Skedsmo i 2013 i 2 divisjon. FUVO sitt mål kommer etter balltap på midten og påfølgende svakt press på ballfører i 16m som gjør at Brenna får dratt seg innover og avsluttet, og en noe uheldig Martin i mål.

Begge lagene fortsetter å spille ballbesittende fotball og oppgjøret er relativt jevnt i hele 2 omgang, men det skapes ikke like mange sjanser som Skedsmo gjorde alene i 1 omgang. Skedsmo fikk også straffe som FUVO keeper redder, men heldigvis har vi Didrik som ofte kan gjøre ting på egenhånd når det trengs J og for en måte å gjøre det på, seiersmålet kommer i det 82 min når Arber finner Didrik litt inne på FUVO sin banehalvdel, vender seg rundt, ser keeper står litt langt ute og bestemmer seg for å skyte. Didrik får en knalltreff uten like og ballen får en knallhard bue over keeper og i mål, HERREGUD FOR EN SCORING J må jo være minst 400 meter unna J føltes i hvert fall sånn for oss på tribunen J Herlig DIDRIK.

Gutta drar hjem en meget fortjent seier mot et bra FUVO lag denne lørdagen.

Alt i alt en meget bra kamp hvor laget fungerer optimalt, spiller god offensiv fotball, (spesielt 1 omg) solide defensivt og ikke minst et villdyr i Didrik som for alvor er i ferd med å våkne J

Da er det bare å glede seg til neste kamp borte mot Årdal lørdag 4/6 Kl 16:00 og nye utfordringer.

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Arber – Langerud – Eivind – Åretun

Midtbane: Sander – Simen – Ludvik

Angrep: Peder – Didrik – Anthony

27 min 1 – 0 Didrik (Åretun)

50 min 1 – 1 FUVO (Kim Brenna)

82 min 1 – 2 Didrik (ass Arber)

Gule kort:

Skedsmo: Arber Krasniqi – Mergim Shurdhiqi.

FUVO: 4 gule.

Benyttede Reserver: