SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3 div herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

3 div herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

3 div herrer: Skedsmo - Hallingdal 6-1

Eivind B ble kåret til banens beste av en lokal jury.

Endelig var gutta tilbake etter et forsmedelig tap mot Hauerseter 0 - 1 forrige helg, dette var en kamp vi absolutt også burde vunnet etter å ha hatt ballen i 80 av 90 min ila kampen.

Men svake og uten tempo på siste tredjedel blir det ikke mål av uansett hvem mann møter i denne avdelingen, at målet skulle komme på egne feil og et Hauerseter som ikke var i stand til å skape egne sjanser og angrep føles det ekstra surt.

Men over til lørdagens kamp mot Hallingdal som skulle vise seg at skuta er på rett skjøl igjen.

Gutta tok tak fra første spark og levner oss ingen tvil om hvor denne kampen skal ende.

1 omgang skulle bli en oppvisning i ballbesittende fotball med gjennombruddshissighet på siste tredjedel og besluttsomhet foran mål og ikke minst mange motsatte samtidige bevegelser som gjorde det veldig vanskelig for Hallingdal å forsvare seg.

1 - 0 (Anthony) skulle komme etter gjennomspill av Kenneth hvor forsvarsspilleren feilberegner på et forsøk på å klarere og Anthony kan ta med seg ballen innover og setter ballen kontant i mål. 2 - 0 (Mostue) kommer etter et flott innlegg fra venstresiden av Ludvik som Didrik setter i mål. 3 - 0 (Simen) gjør som vanlig ingen feil fra straffemerket etter at Langerud blir tatt. 4 - 0 (Mostue) setter et perfekt hodestøt etter nok et glimrende innlegg fra Ludvik på høyrekanten rett før pause.

Da var det klart for 2 omgang og Knut pratet med gutta i pausen om det å fortsette i samme spor og gjøre jobben skikkelig og ikke minst bruke andre omgang til å følge kamp planen, dessverre ble det ikke helt sånn og intensiteten i spillet falt mye fra gutta og denne omgangen så nok mer ut som en transport etappe, hvor konsentrasjonen også falt mye. som vi alle vet er det ikke enkelt når man er så overlegne motstanderen i første omgang, men samtidig er det viktig å ha fokus på dette om man skal ta nye steg som lag.

4 - 1 og redusering av Hallingdal tidlig i andre omgang var et faktum, målet kom som en konsekvens av at vi ser litt fornøyd ut allerede når andre omgang starter og da blir det fort mål i mot. Kampen eller spillet var aldri i fare denne omgangen til tross for et lavere nivå fra vår side og vi har full kontroll på utfallet. Spørsmålet var vel egentlig bare om vi selv skulle score flere mål i kampen selv, og ja det skulle vi, 5 - 1 (Mostue) kommer etter et raid av Anthony på høyre kanten som slår hardt inn langs bakken og Didrik setter ballen kontant, et klassisk Anthony/Mostue oppsett :) 6 - 1 (Mostue) setter ballen kontant i mål fra straffemerket etter at Sander blir holdt igjen innenfor 16 meteren.

Alt i alt en bra gjennomført kamp av oss og laget nærmer seg nå sitt potensiale og vi gleder oss til toppkamp mot Valdres neste helg borte :) (Vi takker Hallingdal for kampen)

Laget:

Keeper: Martin

Forsvar: Arber - Eivind - Langerud - Åretun

Midtbane: Ludvik - Simen - Kenneth

Angrep: Anthony - Mostue - Bjerknes

Benyttede Reserver: Glenn - Sebastien - Sander - Lyon

1 - 0 Anthony (ass Kenneth)

2 - 0 Mostue (ass Ludvik)

3 - 0 Simen (straffe)

4 - 0 Mostue (ass Ludvik)

4 - 1 (Hallingdal)

5 - 1 Mostue (ass Anthony)

6 - 1 Mostue (straffe)

Gule kort: Kenneth - Hallingdal.

Referat fra Hallingdal: http://www.hallingdalfk.no/blog/post/84529/hfk-fikk-det-toft-i-bortekampen-mot-divisjonsfavoritten-skedsmo?ispage=true