SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3 div menn. Skedsmo - Åfjord 1-1

Gutt 1

3 div menn. Skedsmo - Åfjord 1-1

Bookmark and Share
3 div menn. Skedsmo - Åfjord 1-1

Tommy var ikke fornøyd med kun 1 poeng i hjemmekampen mot Åfjord. 

En kamp som starter på en best mulig måte med 1-0 etter 5 minutter, men som allikevel ikke blir som man ønsker. 

Etter noen mindre gode kamper, i hvertfall resultatmessig, så var spillere og trenere klare for en ny spennende kamp hjemme mot Åfjord. 

Kampen starter på en best mulig måte med skoring på straffespark etter 5 minutter. Etter målet fortsetter vi å kjøre på og spiller fryktelig bra de første 20 minuttene. Derifra og ut er det nesten bare ett lag på banen, og det var dessverre Åfjord. Åfjord kommer tilbake i kampen og gjør et flott mål som Stefan ikke har en sjanse til å ta og stillingen er 1-1 til pause. 

Når kampen kommer igang igjen så er det Åfjord som vil mest. Vi kjører mange spillere frem i angrep men klarer ikke å dytte ballen inn i målet. Dette gjør at Åfjord kan kontre, kontre og kontre. Åfjords kaptein var fryktelig god og ble et angrep alene mot våre 3 eller 4 spillere som skulle holde balansen i laget. Vi kunne fint fått med oss 3 poeng fra denne kampen, samtidig så er vi heldige/dyktige som gjør at vi ikke blir straffet på overgangene imot. 

Igjen så er det en del å jobbe videre med på trening, og ikke minst at sulten på 3 pinner alltid må være tilstede. Vi vet godt at lagene som reiser fra Trondheim kommer til oss med en stor ambisjon om 1 eller 3 poeng, og det må vi være klar over. 

Laget

Stefan Da Silva H

Lars Marius - Kristoffer L - Didrik M - Marcel E

Robert K - Simen R - Hiwa P

Arber K - Erfan K - Sander W

Benken: Eivind B, Jonas F, Farid R, Kristian L, 

NESTE KAMP ER LOKALOPPGJØR ONSDAG 28. MAI MOT FET PÅ FETSUND. NY KAMP OG NYE MULIGHETER!