SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3. div damer: Skedsmo - Øvrevoll/Hosle 1-3

3. div damer: Skedsmo - Øvrevoll/Hosle 1-3

3. div damer: Skedsmo - Øvrevoll/Hosle 1-3

Første hjemmetap for damene

Mandag 16.06 møtte vi Øvrevoll Hosle 2 (fremover kalt ØH) på Skedsmo stadion. ØH ligger på 1. plass i serien uten tap. Dette var noe vi ville gjøre vårt beste for å endre på. Det å derimot møte ett lag med 19 – 2 i målforskjell de siste tre kampene visste vi ville være en utfordring.

Vi pratet før kampen om at vi måtte gå utpå matta med selvtillit og troen på å få til noe. Vi fortalte jentene at vi egentlig hadde planer om å «parkere bussen» som man fint sier, men kom til enighet rundt trenerapparatet at uansett motsander har vi kvalitetene til å ryste dem. Jentene virket positive til tanken og ville gjøre sitt beste for å få det til.

Når kampen først sparkes i gang ser vi at det er mye nervøse hoder utpå banen. Vi spiller litt klomsete og jentene merker på kroppen at ØH er fysiske og gode. Første målet i kampen scores av ØH, 0 – 1 etter halvspilt førsteomgang.

Da våknet jentene..

Jentene presset på og hadde ikke særlig lyst til å bli utklasset, Oda slo en lang ball i bakrom til Pernille som setter ballen i mål. 1 – 1

Dette ble en slitekamp for våre jenter, og vi ble ett par mål for små i forhold til rutinen til ØH. Vi taper vår første hjemmekamp 1 – 3, men innsatsen er der! Jentene ga seg ikke og pusha på, det skal de virkelig ha for!

Vi ligger fremdeles i rekkevidde for opprykk, så målet er nå og slå Ås på bortebane førstkommende mandag, og før vi tar en velfortjent sommerferie. Vi er mange plasser høyere enn forventet før sesongen, så håper vi på fler tilskuere på hjemmekampene våre fremover. Det er nemlig fare for at dere blir vitner til ett lag med en gjennomsnittsalder på 17 år rykke opp i 2. div..

Hver hjemmekamp kårer også en tilfeldig gruppe tilskuere hvem de syntes var banens beste for Skedsmo.
Banens beste Skedsmo-spiller i denne kampen ble fortjent: Vilde Børresen

Vilde er 18 år gammel og er anker på damelaget. Hun gjorde en veldig god prestasjon i kampen ved å være solid defensiv og en bidragsyter fremover på banen!

Vi er en klubb som satser på fremtiden, og da er det passende at vi også takker våre fremtidige damespillere fra Jenter 2001 som gjorde en fantastisk innsats som balljenter denne kampen. Jentene fikk lov til å komme inn i garderoben etter kampen og syntes dette var stas.

Ønsker dere å følge damelaget? Gå inn på app store på iPhone eller iPad og last ned appen «Pling» Trykk deretter på «Skedsmo Damer» - Passord: «Damer» Da vil dere få live oppdatering fra kampene.