SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3. div herrer: Skedsmo - Rørvik 4-3 seier!

Gutt 1

3. div herrer: Skedsmo - Rørvik 4-3 seier!

Bookmark and Share
3. div herrer: Skedsmo - Rørvik 4-3 seier!

Sander var på hugget mot Rørvik og skapte mye uro for motstanderne med blant annet 1 mål. 

Etter en ganske spennende kamp (ikke i sjansestatistikk) men i mål-protokollen drar Skedsmo i land den 3 seieren på 4 kamper. Nå har vi 9 poeng på det siste 12 mulige og vi er godt igang med klatringen på tabellen. Mer moro skal det bli til helgen. 

Etter en tøff bortekamp mot Stjørdals Blink foregående helg og tap 4-0 så var vi klare for ny kamp hjemme mot Rørvik på lørdag. Dette skulle bli en kamp hvor sjansene ikke står i stil med resultatet. Når kampen er ferdig så står det 4-3 til Skedsmo, men allikevel burde vi gjort mange mange flere mål. 

Selv om jeg ikke er objektiv, så tror jeg ikke jeg teller feil hvis vi skaper 10-12 store målsjanser som vi ikke klarer å få gjort om til mål. Og det må vi jobbe videre med. Råskap, trøkk, intensitet og ønske om å feie ballen i mål, eller bare spille ballen enkelt forbi motstanders keeper. 

Vi spiller en meget god offensiv kamp, men sliter fortsatt med overganger imot, egen boks, balanse på vei fremover og intensiteten i spillet uten ball. Men allikevel, fryktelig mye positivt i det offensive spillet. Vi skaper mange gode kombinasjonsspill med spillere som spiller av press, utfordre, slår og beveger seg, samt at vi har en god variasjon i spillet og kan utnytte det mellom og bakrommet som motstanderen gir oss. 

Laget: 

Lars E

Farid R - Didrik M - Kristoffer L - Marcel E

Kenneth S - Simen R - Hiwa P

Lars Marius - Erfan K - Sander W

Benk: Eivind B, Jonas F, Robert K. 

Neste kamp er borte mot Verdal, et oppgjør som blir viktig hvis vi skal henge med i toppen.