SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 3. spillere klare for A-laget. Asgeir Olavsson, Simen Rustadbakken og Jon Fredrik W.

Asgeir har signert for 1.ny sesong i Skedsmo drakta. Dette er vi veldig godt fornøyde med.

Flere spillere er på prøvespill, både interne og eksterne spillere.

Her kommer presentasjon av de 3.siste spillerne som er klare for Skedsmo FK sesongen 2014. Dette skal bli moro :)

A-laget ved Tommy Stovner har signert 2.spillere for A-laget.

1. Asgeir Ørn Olavsson har signert en 1.års avtale. Asgeir har spilt for klubben de siste 2.årene og var senest kaptein for laget som rykket opp i Oddsenligaen i 2012. Asgeir er en ledertype, ydmyk og utviklinsorientert og en spiller vi er veldig glade for å ha med oss den kommende sesongen. Asgeir var dessverre mye skadet i fjorsesongen og fikk da ikke bidratt i så stor grad. Asgeir er født i 1988 og er da 25 år gammel.

2. Jon Fredrik Widtfeldt er klar for en ny sesong i Skedsmo. Jon Fredrik er fra Sverige og er keeper. Jon Fredrik er en ung keeper født 1992 og er dyktig til å kommunisere, god på strek, god 1 mot 1 og treningsvillig. Jon Fedrik fikk en kamp i Oddsenligaen i fjor og gleder seg til å være med videre og jobbe knallhardt for å bli lagets 1.keeper. Vi

3. Simen Rustadbakken er klar for Skedsmo igjen, Simen er opprinnelig Gjerdrumsgutt og har spilt gutt og juniorfotball for Skedsmo for en del år tilbake og siden har han vært i Lillestrøm; Lørenskog og Jevnaker. Simen er midtbanespiller, god med ball i beina, godt blikk for spillet og veldig treninsvillig. Simen er født i 1992.

Vi ønsker begge spillerne velkommen og gleder oss til flere signeringer de neste ukene før julen ringer inn :)

Simen Rustadbakken
Asgeir Ørn Olavsson