SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 4-0 over Askim FK

4-0 over Askim FK

4-0 over Askim FK

Arber og Lars Marius scoret hvert sitt mål, og åpnet dermed målkontoene sine i a-lags sammenheng i SkedsmoFK

Lørdag ettermiddag var det klart for sesongens fjerde treningskamp da tredjedivisjonslaget Askim FK kom på besøk. Askim kom fra en sterk 6-4 seire over andredivisjonslaget Moss for en uke siden. Og vi møtte et lag som ville mye og som løp så lenge kreftene holdt. Men det skulle vise seg å være divisjonsforskjell. Selv om vi fortsatt sliter med en del skader og sykdom ble det til tider enveiskjøring.

Vi savnet det gode kollektive lagspillet som vi skal være kjent for i store deler av kampen, men det var gledelig å se glimt av det. Når vi lot ballen gjøre jobben gikk det ofte litt for fort for Askimguttene. Vi fikk også se flere meget gode enkeltprestasjoner. Kampen ender til slutt 4-0 etter scoringer av Willy og Andy i første omgang, og ungguttene Arber og Lars Marius i andre. At vi brenner en straffe, blir snytt for minst en straffe til, og får minst et mål feilaktig annulert for offside sier litt om hva resultatet burde vært.

Men alt i alt en god gjennomkjøring selv om vi som sagt i perioder opptrådde veldig udisiplinert.

Nå står ei ny hard treningsuke for dør før gutta neste helg får seg en velfortjent frihelg.