SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / 5 div herrer: Skedsmo 3 - Skjetten 2

Gutt 1

5 div herrer: Skedsmo 3 - Skjetten 2

Bookmark and Share
5 div herrer: Skedsmo 3 - Skjetten 2

En kald og regnfull kveld på stadion var ikke nok til å vippe Skedsmo 3 av pinnen mot Skjetten 2.

Etter tap i første seriematch har Skedsmo 3 snudd skuta, og laget som ble tippet på direkte nedrykk av lokalfotballen har kun sluppet inn to mål på de tre siste kampene. 

Første omgang er preget av noe høye skuldre og litt store avstander mellom ledd. Dette tillater at Skjetten får trille ball, samt sikte og prikke gjennombruddspasninger. Vi sliter med å etablere spillet vårt, men forsvarer oss godt. Dette gir oss mulighet til å kontre, og vi produserer en 3-4 skumle nesten-sjanser i første omgang. Avløsningen kommer først når Raymond setter inn en sprint vi aldri har sett maken til, og tupper ballen i lengste hjørne midt i første omgang. 

Midtbanen legger ned utrolig mange meter, og forsvaret jobber godt sammen. Angrepsrekka kommer mer inn i kampen i andre omgang, og sammen får vi presset Skjetten litt høyere i banen - noe som fører til flere større sjanser, men også tidvis hawaii fotball.  Med tanke på at Skjetten har det meste av banespillet og sikkert 30 cornere, så er det en sterk kollektiv prestasjon å kun slippe til 3-4 sjanser i mot, hvorav en av dem er stor. Juniorkeeper, Henrik Teslie, fikk trent på feltarbeid og bidrar med trygghet, god kommunikasjon og en matchvinner redning rett før kampslutt. Det er ingen tvil om at juniorkeeperne er en solid forsterkning når de er med. 

3 poeng i dag gjør at vi per dags dato ligger på en sterk 5-plass. 

Neste kamp er hjemme mot Flisbyen. Vi skal brette opp ermene og gjøre alt for å få dem litt ned på jorden igjen etter at de har hatt en meget sterk sesongåpning.