SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Nyheter / A-lag herrer 3 div: LSK 2 - Skedsmo 3-4

A-lag herrer 3 div: LSK 2 - Skedsmo 3-4

A-lag herrer 3 div: LSK 2 - Skedsmo 3-4

Bortekampen mot LSK 2 i LSK hallen ble en kamp som inneholdt alt man kan ønske seg i en fotballkamp.

Fra det helt begredelige til det helt fantastiske, og ingenting er vel bedre en å vinne slike kamper :)

1.omg.

Kampen starter og Lillestrøm skulle vise seg å være et meget godt lag denne dagen og til tider ble vi rundspilt med høyt balltempo og bra trykk på siste 3 del av vertene. Skedsmogutta fikk verken kontroll på LSK's oppspill i mellomrommet og ei heller kantspillet deres, og da blir det ofte mål i mot dessverre.

Nivåforskjellen på lagene de første 35 min er så stor at man skulle tro at vi ikke hadde kommet inn i hallen før det sto 3 - 0 til vertene etter bare 25 min.

Resultatet er nok likevel noe flatterende, da vi faktisk skaper noen gode sjanser også i 1 omgang uten at vi klarer å omsette dette i mål. Men med en nivå heving de siste 10min av første omgang, skulle vi endelig hull på byllen rett før pause med en flott scoring av Didrik etter innlegg fra Anthony og lagene gikk til pause med 3 - 1.

2.omg.

Denne omgangen skulle bli av en helt annen karakter fra Skedsmoguttas side og det skulle ikke gå lang tid av 2.omg før Anthony nok en gang og fra kanten skulle prikke Didrik i boks som satte inn redusering til 3 - 2 med et flott hodestøt.

Skedsmogutta var langt mer på i denne omgangen og sto bedre i leddene, bedre aggressivitet, vant ballen høyere i banen og var langt mer presise i pasningsspillet sitt, noe som gir resultater i fotball :)

Vi styrer 2 omgang relativt greit, og utenom 2 omdiskuterte straffesituasjoner i denne omgangen slipper vi ikke LSK til stort. Dette er vel kanskje ikke vår beste kamp, men maken til innstilling og holdninger i et lag skal man lete lenge etter, og med et hjerte i Skedsmo MÅ man bare være stolt av denne gjengen.

Utligningen til 3 - 3 skulle komme fra Langerud etter en corner fra Kenneth som kom inn etter ca 70 min, en praktfull scoring av Langerud som nok en gang viser ekstrem offervilje for laget og stup hedder inn utligningen "INGEN OVER, INGEN VED SIDEN" :)

Om ikke det var nok så er det nok en innbytter (Nicklas) som vil være med på moroa og setter inn 3 - 4 scoringen på en retur fra keeper like før slutt og blir match vinner denne kvelden. Couching i verdensklasse i dag Knut :)

Kampen oppsummert: Utrolig lagmoral, flotte scoringer og Couching i verdensklasse :)

Laget:

Keeper: Martin Bjørkeng

Forsvar: Peder - Eivind - Langerud - Arber

Midtbane: Sander - Simen - Ludvik

Angrep: Anthony - Didrik - Sebastien

Benyttede Reserver: Fredrik - Kenneth - Nicklas - Mathias

Mål:

1 - 0 LSK

2 - 0 LSK

3 - 0 LSK

3 - 1 Didrik (Ass Anthony)

3 - 2 Didrik (Ass Anthony)

3 - 3 Kristoffer (Ass Kenneth)

3 - 4 Nicklas (Retur)

Gule kort: Peder Kristiansen.